Τσιτσιπάς: “Αρνήθηκα να πάω σε 3ο σετ” (vid)

Αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να κλείσει στα δύο σετ τη νίκη επί του Φλάβιο Κομπόλι για το 2ο γύρο του Abierto Mexicano στο Ακαπούλκο.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, είχε τις μπάλες στα χέρια του και σέρβιρε στο 5-4 του 2ου σετ για τη νίκη, όμως ο Κομπόλι αντέδρασε και αφού ισοφάρισε, βρέθηκε να προηγείται με 5-2 στο tie break, πριν ο Τσιτσιπάς

επιστρέψει και με 6-3, 7-6(6), να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά της ATP 500 διοργάνωσης στο Μεξικό.

Στις δηλώσεις του, αμέσως μετά, ο 25χρονος άσος δήλωσε υπερήφανος για την αντίδρασή του στο κλείσιμο του 2ου σετ.

“Δεν είναι εύκολο να επιστρέψεις από το 2-5, ειδικά όταν ο αντίπαλος έχει και δύο σερβίς. Ήταν ένα σπουδαίο comeback, στο συγκεκριμένο σημείο του αγώνα, από τη στιγμή μάλιστα που το μομέντουμ είχε αλλάξει, αφού απέτυχα να σερβίρω προηγουμένως για το ματς.

“Είναι κάτι που δεν το περιμένεις και σίγουρα υπάρχουν πολλές αμφιβολίες στο μυαλό σου. Νομίζω ότι εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή μπόρεσα να μαζέψω τον εαυτό μου πολύ καλά και αρνήθηκα να πάω σε ένα τρίτο σετ, το οποίο ήταν πολύ σημαντικό” είπε χαρακτηριστικά ο Τσιτσιπάς.

Την Πέμπτη (ξημερώματα Παρασκευής 02:00GR), ο Στέφανος θα τεθεί αντιμέτωπος για 11η φορά στην καριέρα του με τον Άλεξ ντε Μινόρ που είναι και ο υπερασπιστής του τίτλου στο Ακαπούλκο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής μετράει 10 νίκες (10-0) απέναντι στον συνομήλικό του Αυστραλό κι αν καταφέρει να κάνει το “11 στα 11” θα εξασφαλίσει και την επιστροφή του στο Top10 της παγκόσμιας κατάταξης.

MEXICAN OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-8h)

The post Τσιτσιπάς: “Αρνήθηκα να πάω σε 3ο σετ” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα