Τσιτσιπάς: Δώρα σε παιδιά του Ιδρύματος “Θεοτόκος”

O Στέφανος Τσιτσιπάς, λίγο πριν αναχωρήσει για το Ντουμπάι όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν, βρέθηκε στο Κέντρο «ΘΕΟΤΟΚΟΣ» το οποίο είναι ένα πρότυπο εκπαιδευτικό Κέντρο για παιδιά, εφήβους και νέους ηλικίας 3 έως 30 ετών με νοητική υστέρηση.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, μοίρασε δώρα στα μικρά παιδιά και φωτογραφήθηκε μαζί τους, προσφέροντας λίγη χαρά στα παιδιά που την έχουν περισσότερο ανάγκη.

“Με απόλυτο σεβασμό στα ισχύοντα μέτρα

ασφαλείας, ο παγκόσμιος πρωταθλητής τένις κ. Τσιτσιπάς έκανε υπέροχα χριστουγεννιάτικα δώρα στους εξυπηρετούμενους του Ιδρύματος «Η Θεοτόκος». Τον ευχαριστούμε από καρδιάς, καθώς και την Ένωση “Μαζί για το Παιδί”, για την υποστήριξη”, ανέφερε στην ανακοίνωσή του το Ίδρυμα Θεοτόκος.

Με απόλυτο σεβασμό στα ισχύοντα μέτρα ασφαλείας, ο παγκόσμιος πρωταθλητής τένις κ. Τσιτσιπάς έκανε υπέροχα χριστουγεννιάτικα δώρα στους εξυπηρετούμενους του Ιδρύματος «Η Θεοτόκος». Τον ευχαριστούμε από καρδιάς, καθώς και την Ένωση "Μαζί για το Παιδί", για την υποστήριξη. pic.twitter.com/RbFQMYQsAl

— Ίδρυμα Θεοτόκος (@Theotokos_IPAP) December 21, 2020

The post Τσιτσιπάς: Δώρα σε παιδιά του Ιδρύματος “Θεοτόκος” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα