Τσιτσιπάς: “Είμαι πληγωμένος που δεν θα αγωνιστώ”

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στην κάμερα του Tennis TV, με αφορμή την απόσυρσή του από τη συνέχεια των φετινών ΑΤΡ Finals, τονίζοντας πως αισθάνεται πληγωμένος με αυτή την απόφαση, αλλά ξέρει πως έτσι έπρεπε να γίνει.

Ο 23χρονος Έλληνας, στοχεύει στη νέα σεζόν και ελπίζει να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στον αγκώνα του δεξιού του χεριού, με σκοπό να αγωνιστεί στο 100% του στην Αυστραλία.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Πήρα την πολύ

δύσκολη απόφαση να αποσυρθώ από τη συνέχεια των ATP Finals, εξαιτίας του προβλήματος τραυματισμού στον αγκώνα μου, που με ταλαιπωρεί εδώ και μερικές εβδομάδες.

Είναι πολύ δύσκολη απόφαση, γιατί δούλεψα πολύ φέτος ώστε να παίξω εδώ, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να συνεχίσω.

Θα ταξιδέψω για να επισκεφθώ μερικούς ειδικούς και να αποφασίσω ποιος θα με βοηθήσει τις επόμενες εβδομάδες, ώστε να είμαι απόλυτα έτοιμος για τη νέα σεζόν, που ξεκινάει στην Αυστραλία.

Θέλω να νιώσω ξανά στο 100% μου και να αγωνιστώ με τη μέγιστη δυνατή απόδοσή μου, γι’ αυτό και ήταν σημαντικό να λάβω αυτή την απόφαση τώρα.

Δεν ήθελα να παίξω με πόνο και σκέφτηκα πως θα ήταν καλύτερο να δώσω τη δυνατότητα σε έναν τενίστα που είναι σε καλύτερη κατάσταση από εμένα (Νόρι), να προσπαθήσει για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Δεν αισθάνομαι πως είμαι σε θέση να βρεθώ στο court και προτιμώ να δώσω την ευκαιρία σε κάποιον, να διεκδικήσει νίκες. Είμαι πληγωμένος αυτή τη στιγμή και πραγματικά θέλω να επιστρέψω στο 100% μου και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου μπροστά στους fans μου”.

ATP FINALS 2021 SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW l OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τσιτσιπάς: “Είμαι πληγωμένος που δεν θα αγωνιστώ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα