Τσιτσιπάς: “Κάποτε θα τον κερδίσω”

Αποφασισμένος να βρει τρόπο να κερδίσει σύντομα τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, εμφανίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Απογοητευμένος αλλά και εκνευρισμένος με τον εαυτό του που επέτρεψε στον αντίπαλό του να τον βάλει στο ρυθμό του, ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά από τη νέα ήττα απ’τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, ηττήθηκε 7-6, 7-5 απ’τον Ρώσο για 5η φορά, σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο tour και έχασε την ευκαιρία να αγωνιστεί στον 3ο Masters τελικό της καριέρας του, μετά το Rogers Cup

2018 και το Madrid Masters 2019.

Ο Τσιτσιπάς, Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης, πλήρωσε το τίμημα των τριών συνεχόμενων break point που είχε στο 9ο game του εναρκτήριου σετ, που θα του έδιναν την ευκαιρία να σερβίρει για το προβάδισμα.

“Τα ίδια, ξανά και ξανά. Δεν θέλω να φανώ αγενής, αλλά είναι βαρετό. Είναι τόσο βαρετό που κατηγορώ τον εαυτό μου που τον έβαλα ξανά στην ίδια κατάσταση, να παίζω με τους δικούς του όρους και όχι με τους δικού μου” είπε απογοητευμένος ο Στέφανος.

Στη συνέχεια, προσέγγισε με μια πιο ψύχραιμη ματιά την κατάσταση…

“Για να είμαι ειλικρινής, ένιωσα πολύ καλά σήμερα και ένιωσα ότι θα μπορούσα να κερδίσω το ματς. Ένιωθα καλά. Δεν ένιωθα άσχημα. Ίσως ένιωθα περισσότερο άνετα από κάθε άλλη φορά που έπαιξα απέναντί του” τόνισε ο Τσιτσιπάς και συνέχισε: “Δεν ξέρω αν θα τον κερδίσω την επόμενη φορά, ή την μεθεπόμενη αλλά είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει η φορά που θα έχω τις ευκαιρίες να τον κερδίσω. Δεν ξέρω πότε θα γίνει αυτό αλλά σίγουρα θα γίνει”

Επόμενο τουρνουά για τον 21χρονο Αθηναίο, το ATP 500 της Βασιλείας (21-27 Οκτωβρίου) μαζί με Φέντερερ, Ζβέρεφ, Φονίνι, Τσίλιτς και Βαβρίνκα ενώ την αμέσως επόμενη εβδομάδα θα αγωνιστεί στο Paris Masters, πριν το μεγάλο φινάλε στη σεζόν, στο ATP Finals (10-17 Νοεμβρίου) στην O2 Arena.

SHANGHAI MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+5h)

The post Τσιτσιπάς: “Κάποτε θα τον κερδίσω” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα