Τσιτσιπάς: Με στόχο τη… διπλή πρόκριση στα ημιτελικά του Σινσινάτι

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει ακάθεκτος στο Western & Southern Open με τον Έλληνα τενίστα να είναι ρίχνεται στη μάχη την Παρασκευή για την πρόκριση στα ημιτελικά, τόσο στο μονό, όσο και στο διπλό. 

Ο Νο7 του κόσμου θα αναμετρηθεί με τον 37χρονο Αμερικανό Τζον Ίσνερ, παίζοντας για πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα στο κεντρικό court, έχοντας στόχο να κάνει ό,τι και το 2020 στη φάση των “16” όπου είχε επικρατήσει του Ίσνερ με 7-6(2), 7-6(4). 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από δύο σερί νίκες του Αμερικανού το 2017 (Σαγκάη) και το 2018 (Wimbledon) έχουν ακολουθήσει τέσσερις

σερί ήττες από τη ρακέτα του Τσιτσιπά, ο οποίος μάλιστα μετράει και 4-0 tie-break εκεί που ο 37χρονος Ίσνερ δείχνει ανίκητος. 

Η πολύ μεγάλη αναμέτρηση, 3η στο κεντρικό court αναμένεται να ξεκινήσει μετά τις 21:30 GR, ενώ στη συνέχεια ο Τσιτσιπάς θα επιστρέψει στο γήπεδο για να αγωνιστεί (η ώρα θα εξαρτηθεί από τη διάρκεια του μονού) μαζί με τον Χόλγκερ Ρουν κόντρα στους Μαρσέλο Αρεβάλο (Ελ Σαβαδόρ) και Ζαν-Ζουλιέν Ροζέρ (Ολλανδία) στα προημιτελικά του διπλού. 

Θυμίζουμε ότι ο Τσιτσιπάς έχει συναντηθεί ξανά με το συγκεκριμένο δίδυμο και μάλιστα έχοντας πολύ όμορφες αναμνήσεις από την αναμέτρηση, στον τελικό του Ακαπούλκο όπου μαζί με τον Φελιθάνο Λόπεζ είχαν κατακτήσει τον τίτλο.

Το πρόγραμμα στο κεντρικό court (18:00 GR) θα ανοίξουν οι Μάντισον Κις και Έλενα Ριμπάκινα, με την Αμερικανίδα να προέρχεται από μια μεγάλη νίκη κόντρα στην Νο1 του κόσμου Ίγκα Σφιόντεκ, ενώ η Καζάκα και πρωταθλήτρια του Wimbledon κυνηγάει τη ρεβάνς από την Κις για τον φετινό αποκλεισμό στο Roland Garros

Στη συνέχεια (όχι πριν τις 19:30 GR) θα ακολουθήσει η μεγάλη μάχη μεταξύ του Ντανίλ Μεντβέντεφ και του Τέιλορ Φριτς στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση. Από αυτό το παιχνίδι θα βγει και ο αντίπαλος του Τστισιπά (σε πιθανή πρόκριση) στα ημιτελικά. 

Στο βραδινό session (όχι πριν τις 02:00 GR) η Τζέσικα Πεγκούλα θα αναμετρηθεί με την προερχόμενη από τα προκριματικά Γαλλίδα Καρολίν Γκαρσία, ενώ το πρόγραμμα στο κεντρικό court θα κλείσουν οι Κάρλος Αλκαράθ και Κάμερον Νόρι, στο 3ο σερί παιχνίδι τους σε 1000άρι με τον Ισπανό ωστόσο να έχει το προβάδισμα με 3-0 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης η Άλια Τομλιάνοβιτς θα αντιμετωπίσει την Πέτρα Κβίτοβα, Η Αρίνα Σαμπαλένκα την εξαιρετική Σουάηι Ζανγκ, αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στο Grandstand, ενώ στο βραδινό πρόγραμμα (όχι πριν τις 02:00 GR), ο Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ θα αγωνιστεί απέναντι στον εκπληκτικό Μπόρνα Τσόριτς. 

CINCINNATI MASTERS MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Τσιτσιπάς: Με στόχο τη… διπλή πρόκριση στα ημιτελικά του Σινσινάτι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα