Τσιτσιπάς: “Όλοι ξαφνικά είναι εναντίον μου”

09:33 4/9/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να ξορκίσει τον 3ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν αφού για 4η συνεχόμενη χρονιά, δεν κατάφερε να προκριθεί στους “16” της κορυφαίας διοργάνωσης.

Το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, γνώρισε την ήττα με 6-3, 4-6, 7-6(2), 0-6, 7-6(5) από το παιδί θαύμα του Ισπανικού τένις, Κάρλος Αλκαράθ και έχασε την ευκαιρία να διακριθεί στο τελευταίο Grand Slam της σεζόν, ολοκληρώνοντας τα φετινά Majors με έναν ημιτελικό (Μελβούρνη), έναν τελικό (Παρίσι) και δύο πρόωρους αποκλεισμούς σε Λονδίνο (1ος γύρος) και

Νέα Υόρκη (3ος γύρος).

Η αναμέτρηση με τον 18χρονο Ισπανό ήταν συναρπαστική και κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με το Αμερικανικό κοινό να στέκεται ξεκάθαρα στο πλευρό του Αλκαράθ καθ’όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Το γεγονός αυτό, σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου ο Στέφανος Τσιτσιπάς, επιμένοντας ότι είναι αθώος για τα περιστατικά καθυστέρησης στην τουαλέτα κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Νεοϋρκέζικο Grand Slam, στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις με Μάρει και Μαναρινό.

Ο Έλληνας πρωταθλητής αφού υπογράμμισε ότι “ξαφνικά όλοι είναι εναντίον μου”, προσπάθησε να δικαιολογηθεί ξανά την Παρασκευή λέγοντας: “Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας που να λέει πόσα δευτερόλεπτα έχεις στη διάθεσή σου μεταξύ πρώτου και δεύτερου σερβίς. Όμως εγώ σέβομαι τους αντιπάλους που παίρνουν το χρόνο τους. Αυτοί οι παίκτες που όλος ο κόσμος τους ξέρει, κάνουν πολύ ώρα ανάμεσα στα σερβίς και κανένας δεν λέει τίποτα”

Με αυτή την αναφορά, ο Στέφανος φωτογράφισε ξεκάθαρα τον κορυφαίο του κόσμου, Νόβακ Τζόκοβιτς.

O Τσιτσιπάς δέχθηκε τις αποδοκιμασίες του κοινού, όταν πήρε νέο toilet break στο ματς με τον Αλκαράθ ενώ στα κρίσιμα σημεία οι θεατές έδωσαν ώθηση στον 18χρονο Ισπανό με τις επευφημίες τους.

“Πήρα το toilet break όπως όλοι οι φυσιολογικοί αθλητές. Ίσως μου παίρνει λίγο παραπάνω χρόνο από ότι στους άλλους. Όμως, αν υπάρχει κάποιος κανόνας που να λέει ακριβώς πόσο χρόνος απαιτείται, τότε θα τον ακολουθούσα” τόνισε.

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S SINGLES DRAW l OOP (-7h)

The post Τσιτσιπάς: “Όλοι ξαφνικά είναι εναντίον μου” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα