Τζόκοβιτς: “Eίμαι περισσότερο στην… τουαλέτα πάρα στο court” (vid)

Στον αγώνα κόντρα με τον Ολλανδό Τάλον Χρίκσπουρ, το βράδυ της Πέμπτης, ο Νόβακ Τζόκοβιτς χρειάστηκε να δώσει τα πάντα προκειμένου να αποφύγει την ήττα στον 3ο γύρο του Rolex Paris Masters. 

Η αλήθεια είναι ότι ο Σέρβος, κατά διαστήματα, είχε μια ασυνήθιστη αγωνιστική συμπεριφορά φτάνοντας εύκολα στο λάθος εκεί όπου δεν το περίμενε ούτε ο ίδιος ο…Χρίκσπουρ. Ο Νο1 του κόσμου αμέσως μετά το παιχνίδι αποκάλυψε το στομαχικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει τις τελευταίες

3 ημέρες χωρίς ωστόσο να το χρησιμοποιήσει ως δικαιολογία για την εμφάνισή του ή να μειώσει την απόδοση του Ολλανδού. 

“Τις τελευταίες 3 ημέρες ταλαιπωρούμαι από ένα πρόβλημα με το στομάχι μου και απλά δεν νιώθω καθόλου καλά.”, είπε ο Σέρβος. “Είναι δύσκολο να έχεις καθαρό μυαλό όταν περνάς τον περισσότερο χρόνο στο κάθισμα της τουαλέτας παρά στο court.”

“Τα επίπεδα ενέργειας ήταν πολύ χαμηλά τις τελευταίες ημέρες, αλλά το πάω μέρα-μέρα. Σήμερα (σ.σ Πέμπτη) ήταν ίσως η χειρότερη μέρα, οπότε αύριο (σ.σ Παρασκευή) νομίζω ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα.”

“Με αυτό που είπα δεν θέλω να αφαιρέσω τίποτα από την απόδοσή του. Δεν έχασε το επίπεδο του τένις του σε κανένα σημείο του αγώνα. Ίσως στο 3ο set να έκανε μερικά λάθη, αλλά έπαιζε γενικά σε πολύ υψηλό επίπεδο και αξίζει τα εύσημα γι’ αυτήν την εμφάνιση. Αν κέρδιζε σήμερα θα το άξιζε 100%.”

“Από την πλευρά μου απλά προσπαθούσα να κρατήσω το service μου και να φτάσω σε tie-break, κάτι το οποίο συνέβη στο 2o set, όπου ήμουν τυχερός σε κάποιες μπάλες. Συνολικά έπαιξα ένα καλό tie-break και από εκεί και πέρα άρχισα να νιώθω καλύτερα στο 3ο set. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που κατάφερα να ξεπεράσω αυτήν την πρόκληση.”

Στα προημιτελικά της Παρασκευής (20:30 GR) ο Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Χόλγκερ Ρούνε στην επανάληψη του περσινού τελικού, με τον Δανό να επικρατεί του Γερμανού Ντάνιελ Αλτμάιερ με 6-3, 6-3. 

PARIS MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAWS | OOP (-1h)

The post Τζόκοβιτς: “Eίμαι περισσότερο στην… τουαλέτα πάρα στο court” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα