Τζόκοβιτς: “Δε θεωρώ δεδομένο κανένα παιχνίδι”

10:29 4/7/2023 - Πηγή: Tennis24

Ευχαριστημένος με την νικηφόρα πρεμιέρα του στο φετινό Wimbledon εμφανίστηκε στις on court δηλώσεις του ο Νόβακ Τζόκοβιτς, που κατάφερε να επιβληθεί του Πέδρο Κατσίν με 6-3, 6-3, 7-6(4), έπειτα από δύο ώρες και 17 λεπτά αγώνα, και να προκριθεί στον 2ο γύρο.

Ο 36χρονος Σέρβος τενίστας τοποθετήθηκε για την αξία που έχει για τον ίδιο το Βρετανικό Grand Slam, αναφέρθηκε στις αναμνήσεις που του ξυπνάει ο χώρος εδώ, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον χθεσινό αντίπαλό

του για την εμφάνισή του.

“Δεν υπάρχει καλύτερο από το Wimbledon, πραγματικά, αν αναλογιστεί κανείς την ιστορία και την παράδοση”, είπε ο Τζόκοβιτς στην on court συνέντευξή του και πρόσθεσε: “Το έχω πει πολλές φορές σε όλη την καριέρα μου.

Το να έρχομαι στο Wimbledon είναι πάντα το όνειρο, ιδιαιτέρως αν το κερδίσω. Ένα παιδικό όνειρο έγινε πραγματικότητα το 2011 και κάθε χρόνο που επιστρέφω αναπολώ αυτές τις αναμνήσεις. Απλώς συνδέομαι με εκείνο το νεαρό αγόρι που ονειρευόταν στη Σερβία.

Προσπαθώ να μην θεωρώ δεδομένο κανένα ματς, κανένα λεπτό που περνάω στο γήπεδο εδώ. Είμαι σίγουρα ευλογημένος, οπότε είναι υπέροχο συναίσθημα να βρίσκομαι εδώ”.

“Νομίζω ότι ο Πέδρο αξίζει ένα θερμό χειροκρότημα για την απόδοσή του σήμερα. Ειδικά στο 3ο σετ, χτυπούσε πολύ καλά.

Επέστρεφε με εξαιρετική ακρίβεια και δεν ήταν εύκολο να σπάσω το σερβίς του. Πήγαμε ισόπαλοι στο tie-break, όπου εκεί ξεκίνησε κάπως καλύτερα, και αυτό υποθέτω ότι με βοήθησε να κερδίσω και να κλείσω τον αγώνα”.

The post Τζόκοβιτς: “Δε θεωρώ δεδομένο κανένα παιχνίδι” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα