Τζόκοβιτς: “Ο Μπόρις θα βελτιώσει το παιχνίδι του Ρούνε»

Το δικό του σχόλιο έδωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς σχετικά με την εκκίνηση της συνεργασίας των Χόλγκερ Ρούνε και Μπόρις Μπέκερ, θεωρώντας πως ήταν μία σωστή απόφαση του 20χρονου Δανού να εντάξει στην ομάδα του τον άλλοτε θρυλικό τενίστα.

Ο Νόλε είπε πως έχει πολλά να μάθει ο No6 του κόσμου από τον 55χρονο Γερμανό, καθώς μπορεί να αντιληφθεί το παιχνίδι τόσο ως παίκτης, όσο και ως τενίστας. Θεωρεί ότι έχει τις ικανότητες και το ταλέντο ο Ρούνε να γίνει «Grand Slam» παίκτης, και έχοντας δίπλα του τον Μπέκερ θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.

“Πιστεύω

ότι είναι μια πολύ καλή απόφαση από τον Χόλγκερ να βάλει τον Μπόρις στην ομάδα του”, είπε ο Τζόκοβιτς και πρόσθεσε: “Ο Μπόρις είναι θρύλος του αθλήματός μας, κάποιος που, ξέρετε, καταλαβαίνει το παιχνίδι τόσο καλά από την οπτική γωνία ενός παίκτη, αλλά και ενός προπονητή”.

“Είναι στο παιχνίδι τόσα χρόνια. Έχει δει και έχει παίξει εναντίον διαφορετικών παικτών σε διαφορετικές γενιές. Απίστευτα ευφυής, έξυπνος άνθρωπος, πολύ σίγουρος, εμφανώς συγκροτημένος. Ξέρετε, ήταν διάσημος για την ψυχική του δύναμη και την ικανότητά του να κάνει το καλύτερο του παιχνίδι όταν αντιμετώπιζε τη μεγαλύτερη πίεση”.

“Γι’ αυτό και πιστεύω πως είναι μία εξαιρετική κίνηση από τον Χόλγκερ, έναν νεαρό παίκτη που έχει ήδη καθιερωθεί στο Top-10 του κόσμου. Προφανώς είναι κάτι σημαντικό να φτάσεις στο Top-10, αλλά είναι διαφορετικό να αρχίσεις να κερδίζεις Slam και να ‘σαι στις κορυφαίες θέσεις του κόσμου”.

“Έτσι θα μάθει πολλά. Είναι φυσιολογικό να βιώνει κάποιου είδους ταλαντώσεις και σκαμπανεβάσματα με τα αποτελέσματά του. Όμως, ξέρετε, γνωρίζω τον Χόλγκερ εδώ και αρκετά χρόνια. Προπονηθήκαμε μαζί στο Μόντε Κάρλο και μου αρέσει πολύ το παιχνίδι του. Νομίζω ότι έχει τεράστιες δυνατότητες, δυνατότητες να κατακτήσει Grand Slam, χωρίς αμφιβολία. Οπότε είμαι σίγουρος ότι ο Μπόρις θα μπορέσει να βελτιώσει το παιχνίδι του συνολικά”.

The post Τζόκοβιτς: “Ο Μπόρις θα βελτιώσει το παιχνίδι του Ρούνε» appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα