Τζόκοβιτς: “Ο Στέφανος θα πάρει πολλά Grand Slams”

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Στέφανο Τσιτσιπά, στην ομιλία του, αμέσως μετά την κατάκτηση του 19ου Grand Slam τίτλου του.

Μπορεί να έφτασε μόλις ένα set μακριά από την ήττα, ο 34χρονος Σέρβος όμως κατάφερε να επιστρέψει από το 0-2 του Έλληνα τενίστα, κατακτώντας τον 2ο τίτλο του στο Παρίσι, μετά από αυτόν που έκανε δικό του το 2016.

Πάντως, είναι σίγουρος, για το γεγονός ότι ο Τσιτσιπάς θα κατακτήσει πολλούς Grand Slam

τίτλους, παρά το γεγονός ότι δεν άνοιξε λογαριασμό την Κυριακή στο Παρίσι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νο1 τενίστας του κόσμου:

“Θέλω να πω λίγα λόγια για τον Στέφανο. Καταλαβαίνω τι νιώθει αυτή τη στιγμή και πόσο δύσκολο είναι. Αυτά τα παιχνίδια, είναι, όμως, από αυτά που μαθαίνεις περισσότερα και είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσει πολλά Grand Slams στο μέλλον.



Είναι ένα όνειρο που βρίσκομαι σ’ αυτό το τουρνουά, με τόσο μεγάλο κίνητρο και με τόσο μεγάλους αγώνες. Μπορεί να μην είμαι νέος σαν τον Στέφανο, αλλά πάντα καταφέρνω και βρίσκω το κίνητρο για να συνεχίσω.

Η οικογένειά μου, τα παιδιά μου, μου δίνουν την έμπνευση και το κίνητρο για να συνεχίσω. Το κάνουν εφικτό. Όπως είπε και ο Στέφανος, είναι μια ομαδική προσπάθεια. Δεν θέλω να σταματήσω εδώ, θέλω να συνεχίσω”.

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τζόκοβιτς: “Ο Στέφανος θα πάρει πολλά Grand Slams” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα