Τζόκοβιτς: “Ουδέν σχόλιο για Κύργιο” – VIDEO

17:51 8/2/2021 - Πηγή: Tennis24
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αρνήθηκε να συνεχίσει το “γαϊτανάκι” των εκατέρωθεν δηλώσεων με τον Νικ Κύργιο και δεν σχολίασε τα νέα αιχμηρά σχόλια του Αυστραλού τενίστα με αποδέκτη τον ίδιο.

Η προβληματική σχέση του Νικ Κύργιου με τον Νόβακ Τζόκοβιτς πάει αρκετά χρόνια πίσω με την αρχή να την έχει κάνει πάντα ο Αυστραλός τενίστας μέσω υποτιμητικών δηλώσεων προς τον Σέρβο θρύλο του αθλήματος.

Λίγο πριν την έναρξη του Αυστραλιανού Όπεν, η συγκεκριμένη κόντρα “αναζωπυρώθηκε” με τον Τζόκοβιτς

να δηλώνει ότι δεν σέβεται τον Κύργιο για όσα λέει εκτός κορτ, με τον Αυστραλό να επανέρχεται ακόμα πιο επιθετικά με νέες αιχμηρές δηλώσεις.

Ο Νόλε γνωρίζει άριστα ότι αυτή η κουβέντα δεν οδηγεί πουθενά ούτε τον βοηθάει πνευματικά εν μέσω ενός Grand Slam και αποφάσισε να βάλει τέλος, από την πλευρά του τουλάχιστον.

Ένας δημοσιογράφος στη συνέντευξη τύπου του Τζόκοβιτς μετά την άνετη νίκη του επί του Ζερεμί Σαρντί, διάβασε τις δηλώσεις του Κύργιου αλλά ο Νόλε αρνήθηκε να δώσει την παραμικρή απάντηση εξαρχής.

Κατά τα άλλα, ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από την εξαιρετική απόδοση που έπιασε στη νίκη επί του Σαρντί.

“Έχω μια “ερωτική” σχέση με την Rod Laver Arena! Έχω τόσες πολλές καλές αναμνήσεις εδώ, τις μεγαλύτερες στην καριέρα μου! Σήμερα ένιωθα πολύ χαλαρός και άνετος, ένιωθα απόλυτα προετοιμασμένος ώστε να ξεκινήσω καλά το τουρνουά”.

Τέθηκε ξεκάθαρα υπέρ της ηλεκτρονικού συστήματος ελέγχου γραμμών που εφαρμόζεται σε όλα τα κορτ στη Μελβούρνη φέτος.

“Καταλαβαίνω το κομμάτι της παράδοσης και όλα τα συναφή αλλά για μένα η τεχνολογία είναι πιο αξιόπιστη και εφόσον τα τουρνουά μπορούν να εγκαταστήσουν αυτό το σύστημα, δεν υπάρχει κανένας λόγος ύπαρξης για τους κριτές γραμμών”.

Στον επόμενο γύρο, ο Νόλε θα αναμετρηθεί, για πρώτη φορά, κόντρα στον φέρελπι Αμερικανό, Φράνσις Τιάφο.

Κώστας Αϊτάκης

The post Τζόκοβιτς: “Ουδέν σχόλιο για Κύργιο” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα