Τζόκοβιτς: Την Τετάρτη η συνέντευξη Τύπου ενόψει Indian Wells

Την Τετάρτη το μεσημέρι (12:00GR), στο Βελιγράδι, αναμένεται να γίνει η έκτακτη συνέντευξη Τύπου που είχε προαναγγείλει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, με τον Σέρβο να έχει να πει αρκετά πράγματα για τη -μη- συμμετοχή του στο πρώτο 1000άρι της σεζόν στο Indian Wells

Novak #Djokovic will hold a press conference in Belgrade

tomorrow at 1PM.

— Saša Ozmo (@ozmo_sasa) February 21, 2023

Ο Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη, δέχεται αρκετές ερωτήσεις για το αν τελικά αγωνιστεί στην Καλιφόρνια, με τον ίδιο να αποκαλύπτει ότι θα μιλήσει σε συνέντευξη Τύπου τις επόμενες ημέρες.

“Δεν μπορώ να σας πω τίποτα, συγγνώμη. Αποφάσισα να καλέσω συνέντευξη Τύπου κι εκεί θα σας απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις. Έχω ήδη κανονίσει με την ομάδα των δημοσίων σχέσεων”, είπε ο Σέρβος σε πρόσφατες δηλώσεις του. 

Θυμίζουμε ότι πέρυσι ο Τζόκοβιτς δεν κατάφερε να αγωνιστεί στα σκληρά courts της Β. Αμερικής λόγω της απαγόρευσης των ΗΠΑ στην είσοδο σε ανεμβολίαστους, κατά της covid, ταξιδιώτες. 

Στο πλευρό του Τζόκοβιτς, βρίσκεται και ο αδερφός του, Τζόρτζε ο οποίος ελπίζει ότι θα δοθεί στον Νόβακ ειδική άδεια προκειμένου να αγωνιστεί στη διοργάνωση. 

“Δυστυχώς είναι κάτι που δεν είναι στο χέρι μας”, δήλωσε σε σέρβικο πρακτορείο ο Τζόρτζε.

“Ο Νόβακ πρέπει να λάβει ειδική άδεια καθώς οι ΗΠΑ εξακολουθούν να αρνούνται την είσοδο σε μη εμβολιασμένα άτομα, κάτι που είναι απλά απίστευτο, καθώς σε όλο τον κόσμο τα πάντα είναι πλέον ανοιχτά και στις αθλητικές εκδηλώσεις αγωνίζονται, εμβολιασμένοι, και μη, αθλητές.

Ο Νόβακ έχει υποβάλλει όλα τα απαιτούμενα έγγραφα για να συμμετάσχει κανονικά. Ακόμα και οι διευθυντές των τουρνουά Indian Wells και Miami Open τοποθετήθηκαν δημόσια λέγοντας ότι είναι απαραίτητος σε αυτά τουρνουά και ότι επιθυμούν την παρουσία του. Απομένουν πλέον λίγες μέρες για να ληφθεί η απόφαση”, πρόσθεσε.

The post Τζόκοβιτς: Την Τετάρτη η συνέντευξη Τύπου ενόψει Indian Wells appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα