Βιλάντερ: “Άβολος αντίπαλος για τον Νόβακ ο Μεντβέντεφ”

Ο Ματς Βιλάντερ συμφώνησε απόλυτα με την άποψη του Μπόρις Μπέκερ ότι ο Ντανίλ Μεντβέντεφ είναι ένας “άβολος” αντίπαλος για τον Σέρβο τενίστα με τον κίνδυνο να χάσει τα “σκήπτρα” του στη Μελβούρνη να είναι ορατός!

Ο παλαίμαχος τενίστας και βασικός αναλυτής του Eurosport επισήμανε τους κινδύνους που επιφυλάσσει για τον Νόλε ο τελικός της Κυριακής.

“O Mεντβέντεφ δυσκόλεψε πολύ τον Τζόκοβιτς από το ματς που έπαιξαν στο Australian Open

το 2019. Eίναι ένας τενίστας που δεν θέλει σαν αντίπαλο ο Νόβακ ενώ, αντίθετα, ο Νόβακ είναι ένας τενίστας που πιστεύω πως λατρεύει να παίζει ο Μεντβέντεφ”.

“Περιμένω ένα μεγάλης διάρκειας ματς, με φοβερή αθλητικότητα από τους δύο τενίστες και ίσως όλα κριθούν στο κομμάτι του σερβίς. Και οι δυο τους έχουν υποτιμημένα πρώτα σερβίς και όποιος βγάλει τους πιο “άκοπους” κερδισμένους πόντους ίσως βγει νικητής”.

“Στο μυαλό του Νόβακ ίσως ήρθε η σκέψη ότι κάποια στιγμή θα χάσει σε τελικό. Από την άλλη, πάντα υπάρχει στο μυαλό του η σκέψη να αποδείξει ότι είναι ο καλύτερος τενίστας στον κόσμο και αυτό του δίνει πάντα εξτρά ώθηση σε ματς που κρίνουν τίτλο. Με το στιλ παιχνιδιού του Μεντβέντεφ, θα έχει πάντως αρκετά περιορισμένες επιλογές” συνόψισε ο Βιλάντερ.

Κώστας Αϊτάκης

The post Βιλάντερ: “Άβολος αντίπαλος για τον Νόβακ ο Μεντβέντεφ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα