Βίνους: “Κανένας δημοσιογράφος δεν μπορεί να παίξει όπως εγώ”

12:07 3/6/2021 - Πηγή: Tennis24

Η Βίνους Γουίλιαμς, η οποία αποχαιρέτησε του τουρνουά γνωρίζοντας την ήττα, στο απλό, από την Ρωσίδα Εκατερίνα Αλεξάντροβα, αλλά και στο διπλό έχοντας ως παρτενέρ την Κόρι Γκοφ, αναφέρθηκε στην Ναόμι Οσάκα, ενώ παράλληλα τοποθετήθηκε για το πως η ίδια αντιμετώπισε την πίεση των ΜΜΕ.

“Ναι, σίγουρα δεν είναι και τόσο εύκολο να βρίσκεσαι σε συνέντευξη Τύπου. Όχι μόνο για την Ναόμι, αλλά για οποιοδήποτε άνθρωπο.”

Όσο για την ίδια και για το πως αντιμετώπιζε γενικά τα ΜΜΕ,

η 40χρονη πλέον Βίνους απάντησε: “Προσωπικά μπορώ να σας πω ότι γνώριζα εξ αρχής ότι το κάθε άτομο που μου κάνει μια ερώτηση, δεν μπορεί να παίξει όπως παίζω εγώ.”

“Κανείς από αυτούς που μου κάνουν τις ερωτήσεις δεν μπορούν να παίξουν όπως εγώ. Επομένως δεν έχει και τόση μεγάλη σημασία τι γράφουν ή τι έγραφαν για μένα.”, δήλωσε η Αμερικανίδα. 

Θυμίζουμε ότι η Ναόμι Οσάκα, λίγο πριν από την έναρξη του τουρνουά, ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να παρευρεθεί σε συνεντεύξεις Τύπου. 

Οι διοργανωτές της επέβαλλαν πρόστιμο 15.000$ αμέσως μετά την πρεμιέρα της κόντρα στην Πατρίτσια Μαρία Τιγκ, με την Γιαπωνέζα και Νο2 του κόσμου να αποσύρεται, μετά από λίγες ώρες, από το τουρνουά. 

Από εκείνο το σημείο και μετά πολλοί ήταν εκείνοι που τάχθηκαν στο πλευρό της Γιαπωνέζας τενίστριας, όπως έκανε και η αδελφή της Βίνους, Σερίνα αμέσως μετά από τον πρώτο της αγώνα στο Παρίσι. 

The post Βίνους: “Κανένας δημοσιογράφος δεν μπορεί να παίξει όπως εγώ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα