Βολάντρι για Φονίνι: “Δεν φρόντισε τον εαυτό του για να είναι στην ομάδα της Ιταλίας”

21:20 9/9/2023 - Πηγή: Tennis24

Στους ισχυρισμούς του Φάμπιο Φονίνι για ασέβεια από την ομάδα της Ιταλίας, λόγω του αποκλεισμού του από την αποστολή, απάντησε ο αρχηγός Φίλιπο Βολάντρι.

Ο αρχηγός της Ιταλίας τόνισε πως ο Φονίνι δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, καθώς δεν πληρούσε τα κριτήρια. Ο ίδιος υπογράμμισε πως οι τακτικοί τραυματισμοί του συμπατριώτη του, δεν άφησαν περιθώριο στους υπεύθυνους για να τον καλέσουν στην εθνική Ιταλίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φίλιπο Βολάντρι:

«Στα τελευταία του παιχνίδια υπέστη αρκετούς τραυματισμούς με συνέπεια

να αποχωρήσει. Η απόδοσή του, τους τελευταίους μήνες, δεν πληρούσε τα κριτήρια για να πάρει την κλήση στην ομάδα της χώρας μας. Κατά τη διάρκεια που έμενα στην Νέα Υόρκη, δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από μέλος του ιατρικού επιτελείου το οποίο με ενημέρωσε πως η κατάσταση του Φάμπιο είναι πολύ κακή.

Ο ίδιος δεν έκανε κάτι για να φροντίσει τον εαυτό του. Προτίμησε να παίξει στο τουρνουά της Γένοβας, αντί να κάνει αποθεραπεία. Του προτάθηκε ομοσπονδιακό επιτελείο και αυτός δεν το δέχθηκε. Σεβαστήκαμε τις επιθυμίες του, αλλά δεν μας άφησε άλλη επιλογή.

Εύχομαι να επιστρέψει άμεσα στα επίπεδα που ανήκει και συνεχίζω να τον ευχαριστώ για όσα έχει κάνει στο Davis Cup. Δεν θα ξαναμιλήσω γι’ αυτό το θέμα δημόσια».

The post Βολάντρι για Φονίνι: “Δεν φρόντισε τον εαυτό του για να είναι στην ομάδα της Ιταλίας” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα