Βοζνιάκι: “Ήθελα να το απολαύσω και δεν σκεφτόμουν τίποτα”

12:54 9/8/2023 - Πηγή: Tennis24

Μετά από 1293 ημέρες η Καρολίνα Βοζνιάκι αγωνίστηκε ξανά σε επίσημο παιχνίδι της WTA με την Δανή και πρώην Νο1 του κόσμου να επικρατεί της Κίμπερλι Μπίρελ με 6-2, 6-2 εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον 2ο γύρο του National Bank Open. 

Η Βοζνιάκι, εμφανώς χαρούμενη και

ευχαριστημένη, έκανε δηλώσεις σχετικά με την επιστροφή της στα courts. Η ίδια έκανε ξεκάθαρο πως στο πρώτο της παιχνίδι μετά από τρία χρόνια επικράτησαν τα συναισθήματα με τη λογική να πηγαίνει… περίπατο.

Τόνισε πως δεν σκεφτόταν τίποτα μέσα στον αγώνα. Βασικά της μελήματα ήταν να περάσει καλά και να μην απογοητεύσει τον εαυτό της, κάτι που όπως φαίνεται πέτυχε.

Τέλος δεν ξέχασε να μιλήσει για την οικογένεια, υπογραμμίζοντας την επίθυμία της να γυρίσει σπίτι και να αγκαλιάσει όλα τα μέλη της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενη. Λίγο κουρασμένη. ήταν διασκεδαστικό να βρίσκομαι ξανά εκεί έξω και να παίζω στο κεντρικό court μπροστά σε ένα μεγάλο κοινό.

Είμαι ενθουσιασμένη που μπόρεσα να κερδίσω τον πρώτο μου αγώνα μετά από τρεισήμισι χρόνια. Είμαι ενθουσιασμένη που επέστρεψα και αγωνίζομαι. Για μένα είναι τόσο ξεχωριστό να έχω την οικογένειά μου εδώ.

Δεν ήξερα πραγματικά τι να περιμένω, για να είμαι ειλικρινής. Όταν επιστρέφεις πολλά πράγματα στο μυαλό σου. Πώς πρέπει να παίζεις, πώς να διαχειριστείς καταστάσεις και άλλα πολλά, αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν σκεφτόμουν τίποτα. Απλά απολάμβανα το γεγονός ότι Ήμουν έξω στο court μετά από τόσο καιρό.

Αυτό που ήθελα ήταν να μην απογοητεύσω τον εαυτό μου. Είμαι πολύ χαρούμενη με το πώς έπαιξα σήμερα και πώς τα πέρασα».

Για την οικογένειά της είπε:

«Τα παιδιά τα πάνε καταπληκτικά, είναι πολύ χαρούμενα που είναι εδώ. Ευδοκιμούν και αυτό με κάνει όλα τα άλλα άνετα. Ανυπομονώ να τους δω και να τους πάρω μια αγκαλιά όταν γυρίσω σπίτι!»

The post Βοζνιάκι: “Ήθελα να το απολαύσω και δεν σκεφτόμουν τίποτα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα