Ξεχωρίζει η μάχη Τζόκοβιτς – Ρούμπλεφ

Με τέσσερις ιδιαίτερα αμφίρροπους αγώνες, ολοκληρώνεται η προημιτελική φάση του φετινού Αυστραλιανού Όπεν, σε ανδρικό και γυναικείο ταμπλό.

Η σπουδαία μάχη του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Αντρέι Ρούμπλεφ, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 10ης ημέρας αγώνων, με τον Σέρβο να θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί, παίρνοντας την πρόκριση για τον 10ο ημιτελικό της καριέρας του στη Μελβούρνη.

Μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει πάντως, μιας και στις 10:30GR της Τετάρτης (25/1), θα αντιμετωπίσει τον Νο5 του ταμπλό και εξαιρετικά φορμαρισμένο, Αντρέι Ρούμπλεφ. Ο Ρώσος, θα αγωνιστεί

στον 7ο Major προημιτελικό της καριέρας του, μετρώντας μέχρι στιγμής… 0-6!

Νωρίτερα και όχι πριν τις 05:30GR, θα διεξαχθεί ο έτερος ανδρικός προημιτελικός, ανάμεσα σε δυο Αμερικανούς. Ο 20χρονος, Μπεν Σέλτον (No89), θα αντιμετωπίσει τον 25χρονο και Νο35 στην παγκόσμια κατάταξη, Τόμι Πολ. Αμφότεροι, θα παίξουν στον 1ο Grand Slam προημιτελικό της καριέρας τους.

Στο πρωινό πρόγραμμα της Rod Laver Arena, έχουν τοποθετηθεί οι δυο γυναικείοι προημιτελικοί. Πρώτα η Τσέχα και πρώην Νο1 κόσμου, Καρολίνα Πλίσκοβα, θα παίξει με την Πολωνή, Μάγκντα Λινέτ (No45), στις 02:00GR.

Για όχι πριν τις 04:00GR, έχει προγραμματιστεί το πολύ εντυπωσιακό matchup της Νο5 του ταμπλό, Αρίνα Σαμπαλένκα, με την επίσης big hitter και πολύ φορμαρισμένη Κροάτισσα, Ντόνα Βέκιτς (Νο64).

Το πρόγραμμα στο κεντρικό court

ROD LAVER ARENA (Έναρξη αγώνων στις 02:00GR)
30-Karolina Pliskova (Czech Republic) v Magda Linette (Poland)

Όχι πριν τις 04:00GR
5-Aryna Sabalenka (Belarus) v Donna Vekic (Croatia)

Όχι πριν τις 05:30GR
Ben Shelton (U.S.) v Tommy Paul (U.S.)

Όχι πριν τις 10:30GR
5-Andrey Rublev (Russia) v 4-Novak Djokovic (Serbia)

AUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Ξεχωρίζει η μάχη Τζόκοβιτς – Ρούμπλεφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα