Ξημερώματα Παρασκευής η μάχη της Σάκκαρη με τη Ναβάρο

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, η Μαρία Σάκκαρη επιστρέφει στο court για την πολύ σημαντική αναμέτρηση κόντρα στη φορμαρισμένη Έμα Ναβάρο για τα προημιτελικά του BNP Paribas Open.

Η περσινή ημιφιναλίστ της διοργάνωσης, θα αντιμετωπίσει για τρίτη φορά την 22χρονη Αμερικανίδα την οποία είχε νικήσει πριν μερικές εβδομάδες, στη φάση των “32” του Dubai Tennis Championships.

Η Ναβάρο είχε επικρατήσει της Σάκκαρη στην πρώτη της συνάντηση, πέρυσι στο Σαν Ντιέγκο.

Η Ναβάρο που βρίσκεται στο career high Νο23 της παγκόσμιας κατάταξης, απέκλεισε στον 4ο γύρο την κάτοχο του Australian Open 2024 και Νο2 του ταμπλό, Αρίνα Σαμπαλένκα πετυχαίνοντας την 18η νίκη της στη σεζόν, τις περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη τενίστρια φέτος στο WTA Tour.

Ο αγώνας της Σάκκαρη με τη Ναβάρο, είναι προγραμματισμένος στο κλείσιμο της Πέμπτης στο Stadium 2 (03:00GR, ξημερώματα Παρασκευής) και με αυτόν θα ολοκληρωθεί η προημιτελική φάση της κορυφαίας διοργάνωσης.

Νωρίτερα (00:00GR) στο ίδιο court θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Κόκο Γκοφ με την Γιούε Γιουάν με την οποία διασταυρώνεται στα ημιτελικά το ζευγάρι Σάκκαρη-Ναβάρο.

Το ημερήσιο πρόγραμμα στην Καλιφόρνια, περιλαμβάνει τους δύο πρώτους προημιτελικούς στο Stadium 1 όπου θα ξεκινήσει με την αναμέτρηση Κόστιγιουκ-Ποτάποβα (20:00GR) και θα συνεχιστεί με το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα στην Ίγκα Σφιόντεκ και την Καρολίν Βοζνιάκι.

A magical day tomorrow #TennisParadise pic.twitter.com/ByjybAa24C

BNP Paribas Open (@BNPPARIBASOPEN) March 14, 2024

WTA BNP PARIBAS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-10h)

The post Ξημερώματα Παρασκευής η μάχη της Σάκκαρη με τη Ναβάρο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα