Υπέρ του εμβολιασμού ο Μάρεϊ

Ο Άντι Μάρεϊ κατανοεί τις δυσκολίες των συνθηκών παραμονής και προπόνησης μέσα σε “φούσκες” στα περισσότερα τουρνουά ATP, ωστόσο, θεωρεί πως η μόνη λύση για να φύγουμα μία ώρα αρχύτερα από αυτήν την κατάσταση είναι οι εμβολιασμοί.

Ο 33χρονος τενίστας έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπισε στο Μαϊάμι και συνιστά υπομονή σε όλους τους συναδέλφους του σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για τον πλανήτη συνολικά.

“Δεν είναι καθόλου

διασκεδαστικό να ταξιδεύεις και να μένεις σε “φούσκες”. Στο Μαϊάμι, όλη η πόλη ζούσε σε συνθήκες ελευθερίας αλλά οι τενίστες έπρεπε να είναι κλεισμένοι μέσα στις εγκαταστάσεις του τουρνουά. Φυσικά, και έχει γίνει κουραστική αυτή η κατάσταση μετά από τόσους μήνες. Καταλαβαίνω την αγανάκτηση των τενιστών”.

“Αλλά, από την άλλη, βλέπουμε ότι στη Βραζιλία πέθαναν τον προηγούμενο μήνα 60.000 άνθρωποι από κορονοϊό. Και αν πρέπει να πράξουμε με αυτόν τον τρόπο για να μπορέσουν να συνεχιστούν τα τουρνουά και να είναι οι διοργανωτές ήσυχοι, αυτό πρέπει να γίνει”.

“Αν κάποιος θέλει να σταματήσουν οι “φούσκες” και να επανέλθουν σιγά-σιγά τα τουρνουά σε κανονικότητα, πρέπει να υποστηρίξει τους εμβολιασμούς. Δεν γίνεται να θέλεις να μην υπάρχουν οι “φούσκες” και να είσαι ταυτόχρονα ενάντια στους εμβολιασμούς. Είναι ανόητο” ανέφερε ο Μάρεϊ που η γνώμη του επι του θέματος διαφέρει κάθετα με την άποψη του Νόβακ Τζόκοβιτς που είναι ένθερμος πολέμιος των εμβολίων για τον ιό.

Κώστας Αϊτάκης

The post Υπέρ του εμβολιασμού ο Μάρεϊ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα