Ύψιστη τιμή για Ντε Μινόρ, Μπάρτι – VIDEO

Στα δύο λαμπρά αστέρια του Αυστραλέζικου τένις, απονεμήθηκε το μετάλλιο Newcombe που αποτελεί τη μεγαλύτερη τενιστική βράβευση στην Αυστραλία

Ο Άλεξ ντε Μινόρ πραγματοποίησε μια εκπληκτική χρονιά και κέρδισε 177 θέσεις στην ATP Rankings. Ξεκίνησε από το Νο208 και τερμάτισε στο Νο31 του κόσμου.

Το βράδυ της Δευτέρας, μαζί με το “παιδί θαύμα” του Αυστραλέζικου τένις, Άσλει Μπάρτι, βραβεύτηκαν με το Newcombe Medal το οποίο έχει καθιερωθεί ως η ύψιστη τενιστική βράβευση στο νησί. Ο Τζον Νιούκομπ είχε φτάσει στο Νο1 της

παγκόσμιας κατάταξης και είχε κερδίσει 34 τίτλους κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Ο 19χρονος Ντε Μινόρ, είχε ψηφιστεί επίσης από τους ίδιους τους συναδέλφους του ως ο ανερχόμενος τενίστας της χρονιάς και μαζί με τον Τσιτσιπά (ο πιο βελτιωμένος τενίστας της χρονιάς), ήταν από τους “πιτσιρικάδες” που εντυπωσίασαν περισσότερο στο tour.

Άλλωστε, μαζί με τον Στέφανο, διεκδίκησαν τον τίτλο στο Next Gen ATP Finals του Μιλάνου, με τον Έλληνα πρωταθλητή να κερδίζει στις λεπτομέρειες, κατακτώντας το σημαντικό τρόπαιο.

“Αυτό το μετάλλιο είναι κάτι που δεν περίμενα. Ήταν μια απίστευτη χρονιά που διασκέδασα κάθε στιγμή της. Προσπαθώ να βελτιώνομαι κάθε ημέρα και να παλεύω για κάθε πόντο. Είμαι πολύ υπερήφανος για την προσπάθειά μου” είπε ο Ντε Μινόρ στην ετήσια εκδήλωση.

H 22χρονη Άσλει Μπάρτι, πήρε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το συγκεκριμένο βραβείο και έγινε μόλις η δεύτερη Αυστραλέζα που βραβεύεται για δεύτερη φορά, μετά τη Σαμάνθα Στόσουρ.

Το Newcombe medal απονέμεται σε ένα και μόνο πρόσωπο, ωστόσο τη φετινή σεζόν αποφασίστηκε να μοιραστεί στα δύο μεγάλα αστέρια της Αυστραλίας που αναμένεται να λάμψουν τα επόμενα χρόνια στο tour.

History has been made in 2018. The highest individual honour in Australian tennis is awarded to @alexdeminaur and @ashbar96 #Newks18 pic.twitter.com/ne3wuNXOxR

— TennisAustralia (@TennisAustralia) November 26, 2018

The post Ύψιστη τιμή για Ντε Μινόρ, Μπάρτι – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα