Ζήσε την απόλυτη τενιστική εμπειρία!

10:40 4/6/2023 - Πηγή: Tennis24

Σε ένα πρωτοποριακό τενιστικό camp στο Academy Camps του Connecticut των Ηνωμένων Πολιτείων θα συμμετέχει ο καθηγητής του Deree και συνεργάτης του Tennis24, Δρ Συμεών Σιωμόπουλος.

Το camp αυτό θα αφορά παιδιά ηλικίας 10-16 ετών που θέλουν να ασχοληθούν συστηματικά με το τένις, αλλά και με άλλα αθλήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ και lacrosse).

Το ημερήσιο πρόγραμμα θα αποτελείται από 4 ώρες τένις, μια ώρα φυσικής κατάστασης και πολλές άλλες δραστηριότητες, όπως το Academy Cup το οποίο

θα περιλαμβάνει διαγωνισμούς μεταξύ των παιδιών σε δραστηριότητες όπως: ping pong, διελκυστίνδα, διαγωνισμό καρφωμάτων, ποδόσφαιρο 5Χ5 κ.α.

Ήδη στο camp έχουν δηλώσει παιδιά από 12 χώρες τα οποία αναζητούν την εμπειρία της κατασκήνωσης στις εκπληκτικές εγκαταστάσεις της Suffield Academy. Οι συμμετέχοντες στο camp θα έχουν εξατομικευμένη προπονητική στην τεχνική, τακτική, στην σωματική αλλά και στην ψυχολογική τους κατάσταση.

Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό του camp αυτού είναι ότι τα παιδιά δεν θα μπορούν να κάνουν χρήση κινητών και tablets κατά την διάρκεια της συμμετοχής τους έχοντας έτσι την ευκαιρία να κάνουν ένα διάλλειμα από τις οθόνες. Οι μόνες συσκευές που θα μπορούν τα παιδιά να χρησιμοποιούν θα είναι συσκευές αναπαραγωγής ήχου που δεν θα μπορούν να συνδεθούν στο internet.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον τεχνικό διευθυντή του τένις Δρ Σ. Σιωμόπουλο: [email protected] ή με τον επικεφαλής του camp Mike Maurillo: [email protected].

The post Ζήσε την απόλυτη τενιστική εμπειρία! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα