4+1 κομμάτια για τις εκπτώσεις!

13:33 8/1/2017 - Πηγή: Ntynomai

Μπορεί οι γιορτές να είναι η πιο όμορφη εποχή του χρόνου, ωστόσο για όλες εμάς που λατρεύουμε το shopping η καλύτερη εποχή είναι ακριβώς μετά! Όπως πολύ σωστά υπολογίσατε, είναι η περίοδος των εκπτώσεων και ήρθε η ώρα να κάνουμε την απαραίτητη λίστα και να βγούμε στα μαγαζιά διαβασμένες!

Ψάξαμε και βρήκαμε 4 συν 1 κομμάτια που μπορείτε να επενδύσετε αυτές τις εκπτώσεις μιας και αποτελούν βασικά trend της σεζόν.

Η πλισέ

φούστα

Την είδαμε από το καλοκαίρι στα catwalks και τη θέλαμε από την πρώτη στιγμή! Θηλυκή και αέρινη, είναι μια από τις καλύτερες επιλογές που μπορεί να σας βολέψει καθόλη τη διάρκεια της μέρας. Επιλέξτε σε basic μαύρο για safe looks αλλά και σε μεταλλικές αποχρώσεις για πιο edgy.

Πλισέ φούστα ψαροκόκαλο (19,99 €) [Περισσότερα]Πλισέ μεταλλιζέ φούστα (29,99 €) [Περισσότερα]Φούστα midi πλισέ (25,99 €) [Περισσότερα]

To floral φόρεμα

All time classic και απαραίτητο για την ντουλάπα σας μιας και δεν φεύγει σχεδόν ποτέ από τη μόδα και το κυριότερο χαρίζει θηλυκότητα και τα απόλυτα girly looks.

Κοντό μεσοφόρι με λουλούδια (49,99 €) [Περισσότερα]Short floral print dress with frills (17,99 €) [Περισσότερα]

To lingerie φόρεμα

Μοιάζει με μεσοφόρι αλλά είναι ίσως το απόλυτο trend στα φορέματα φέτος. Επιλέξτε μαύρο για ατελείωτα looks και layering αλλά και σε μεταλλικά χρώματα.

Φόρεμα ανάγλυφες ρίγες (39,99 €) [Περισσότερα]Φόρεμα βελούδο (59,99 €) [Περισσότερα]Silver strappy sateen dress (17,99 €) [Περισσότερα]Μακρύ μεσοφόρι (49,99 €) [Περισσότερα]

Το βελούδινο παντελόνι

Το βελούδο φέτος είναι must. Αν σας αρέσει, επενδύστε σε ένα βελούδινο παντελόνι σε στενή γραμμή ή και σε φαρδιά για πιο boho look. Δίνει extra πόντους στυλ και αν συνδυαστεί με το σωστό top, το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!

Παντελόνι βελούδο (35,99 €) [Περισσότερα]Ριχτό παντελόνι βελούδο (17,99 €) [Περισσότερα]

Booties

Φέτος ήταν η χρονιά τους! Τα booties με μεσαίο τακούνι που φτάνουν μέχρι την αρχή της γάμπας είναι το απόλυτο παπούτσι της σεζόν. Οι επιλογές πολλές, σε basic χρώματα και δέρμα, ωστόσο αν θέλετε να κάνετε την διαφορά επιλέξτε booties σε βελούδο ή μεταλλικό χρώμα.

Δερμάτινο μποτάκι (69,95 €) [Περισσότερα] Βελούδινο μποτίνι με τακούνι (29,95 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα