Athens Xlucive Designers Week: Τα νέα ταλέντα

14:30 3/4/2015 - Πηγή: Ntynomai

Το AXDW αποτελεί έναν σημαντικό θεσμό στο χώρο της μόδας, όχι μόνο γιατί μπορεί κανείς να δει τις συλλογές σπουδαίων και καταξιωμένων σχεδιαστών αλλά επιπρόσθετα δίνεται η δυνατότητα σε νέους σχεδιαστές, με οράματα, δημιουργικότητα και φαντασία να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους στο ευρύ κοινό, διεκδικώντας τα βραβεία Best New Designer, Best Trendsetter και Best Catwalk με απώτερο σκοπό την προβολή και την προώθησή τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Φέτος

παρουσιάστηκε η δουλειά των Fotini Baka, Leon, Aris Antoniou, Maison Anna Dorothea, Dimitrios Ordoulidis, Tryfonas Modestou, MK by Marios, Georgia Margariti, Dimale, Chris & Tonia, Euphrosyne Vlassi και Aziina, νικητές αναδείχτηκαν οι:

Best New Designer: Dimitris Ordoulidis, ο οποίος κέρδισε τις εντυπώσεις με τις minimal δημιουργίες του.

Best Trendsetter: MK by Marios, του οποίου οι δημιουργίες που συνοδεύονταν από μοναδικά headpieces δημιούργησαν κύματα ενθουσιασμού στο κοινό.

Best Catwalk: Tryfonas Modestou, οι δημιουργίες του οποίου είναι συνώνυμες της κομψότητας.

Επίσης ξεχωρίσαμε τις δημιουργίες της Georgia Margariti που διακρίνονταν για τις γεωμετρικές της γραμμές και τις διαφάνειες.

Τέλος, η Euphrosyne Vlassi πραγματικά είναι ένα όνομα που θα ακουστεί πολύ το επόμενο διάστημα, η συλλογή της με τίτλο "Βαβέλ" και ο δυναμισμός που εξέπεμπε, ενθουσίασε το κοινό.

Keywords
Τυχαία Θέματα