Biker Jackets: στην πρώτη γραμμή!

Την περίοδο του ογδόντα και του ενενήντα τα ονομάζαμε perfecto, όποιος τα φορούσε ήταν μέσα στη μόδα, θεωρούταν "μαγκάκι" και κάναμε τα πάντα ως έφηβοι για να τα αποκτήσουμε. Αρκετά χρόνια μετά τα λεγόμενα perfecto ή αλλιώς biker jackets, αποτελούν ένα από τα πιο βασικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας, αναπόσπαστο κομμάτι για πιο cool εμφανίσεις γεμάτες δυναμισμό. Συνδυάζονται σχεδόν με τα πάντα: με denim παντελόνια, με φούστες, με maxi φορέματα, δίνοντας μία rock νότα και αισθητική στις εμφανίσεις μας. Τολμήστε και δεν θα χάσετε.

Εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα όταν το φοράτε με maxi φόρεμα. Για καθημερινές εμφανίσεις συνδυάστε το με all star παπούτσια ή μποτάκια. Με τζιν παντελόνι και animal print παπούτσια δίνουν ένα πιο wild αποτέλεσμα, ενώ αναμφισβήτητα με midi φούστες η εμφάνισή σας θα είναι glam, chic και rock ταυτόχρονα.

Πλέον κυκλοφορούν σε πολλά σχέδια και χρώματα, σε δέρμα ή δερματίνη, ακόμα και από ύφασμα πολύ καλής ποιότητας που δείχνουν μοναδικά, οι μεταλλικές λεπτομέρειες, τα φερμουάρ αλλά και τα κρόσσια ήρθαν για να τα ανανεώσουν και να δώσουν ένα άλλο στιλιστικό αποτέλεσμα, όποιο και να διαλέξατε, ένα είναι το σίγουρο, θα σας δικαιώσει.

Και οι δικές μας επιλογές!

BEHATI Beige / Black (28,70 €) [Περισσότερα]IBIZA Black (215,40 €) [Περισσότερα]Τζάκετ (38,45 €) [Περισσότερα]Τζάκετ (30,45 €) [Περισσότερα]ROBERTA BIAGI Τζάκετ δίχρωμο (120,70 €) [Περισσότερα]FORNARINA Biker (118,00 €) [Περισσότερα]FORNARINA Biker (112,00 €) [Περισσότερα]DIESEL Biker (37,00 €) [Περισσότερα]HЁLLS BЁLLS Biker (60,00 €) [Περισσότερα]SILVIAN HEACH Biker (34,00 €) [Περισσότερα]BELDA Brown (43,40 €) [Περισσότερα]JACKET ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΧΑΚΙ ΓΙΑΚΑ ΓΟΥΝΑ (54,90 €) [Περισσότερα]Τζάκετ (32,95 €) [Περισσότερα]ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΤΖΑΚΕΤ (108,45 €) [Περισσότερα]Δερμάτινο τζάκετ σε στυλ aviator (79,95 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα