Desigual: Από την Ισπανία με αγάπη

Τελικά τι είναι αυτό που μπορεί να προκαλέσει ένα κύμα ενθουσιασμού στη θέαση ενός ρούχου; Ποιο να είναι άραγε εκείνο το μυστικό που έχει τη δύναμη να μετατρέψει ένα brand σε μία από τις πιο αγαπημένες επιλογές του κοινού; Ποιος είναι ο σφυγμός που αφουγκράζεται ώστε να κατανοήσει τις ανάγκες του κόσμου; Η εταιρεία Desigual κρατά δυνατά στα χέρια της το μυστικό που την κάνει αγαπητή και ασφαλώς ποθητά τόσο τα ρούχα της όσο και τα αξεσουάρ της, από διάφορους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Λατρεύω

τα χρώματα της, την ποιότητα που εκπέμπουν τα ρούχα της, το αυθόρμητο των φωτογραφιών, που ειδικά οι γυναίκες νιώθουν ότι μπορούν να ταυτιστούν με οποιαδήποτε εικόνα, στυλ και φιλοσοφία, που η εταιρεία φροντίζει να διατηρεί σε κάθε κολεξιόν της. Ο σφυγμός που χτυπά, έχει ανάγκη από ανάταση, από χρώμα, από φαντασία, από οικολογική συνείδηση, από στυλάτα και ευκολοφόρετα ρούχα. Ο σφυγμός χτυπά δυνατά, γιατί αντιδρά αυθόρμητα κάθε φορά που αντικρίζει κανείς ένα φόρεμα, μία μπλούζα, ένα εκπληκτικό ζευγάρι πλατφόρμες, δημιουργώντας όνειρα, αισιοδοξία, χαρούμενη διάθεση, μία γεύση καλοκαιριού και αλμύρας στα χείλη.

Το συγκεκριμένο brand θα έλεγα πως αποτελεί κάτι σαν εθνικό προϊόν της Ισπανίας, αφού σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο, στα αεροδρόμια, στους δρόμους δεν υπάρχει περίπτωση να μη δει κανείς μία διαφήμιση του.

Το χαρακτηριστικό της είναι τα prints, διαφορετικά κομμάτια δηλαδή συνδεδεμένα μεταξύ τους, δε θα συναντήσει κανείς μονόχρωμα ή αποκλειστικά ριγέ κομμάτια και απευθύνονται στο μέσο καταναλωτή, που αναζητά όμως την ποιότητα. Η τελευταία συλλογή είναι εμπνευσμένη από το cirque du soleil, κάτι που είναι εμφανές.

Το καλοκαίρι λοιπόν επιβάλλει χρώμα και καλοκαίρι χωρίς φορέματα, αέρινα, ζωηρά, ζωντανά, δεν υφίσταται.


Desigual Fotomaton Φόρεμα (89,10 €) [Περισσότερα]
Desigual Ecimen Φόρεμα (75,60 €) [Περισσότερα]
Desigual QUEFAREMOS Στράπλες Φόρεμα (98,10 €) [Περισσότερα]
Desigual MIMMI Φόρεμα (71,10 €) [Περισσότερα]
DESIGUAL Κοντό φόρεμα (103,00 €) [Περισσότερα]
DESIGUAL Μακρύ φόρεμα (152,00 €) [Περισσότερα]
DESIGUAL Κοντό φόρεμα (115,00 €) [Περισσότερα]
DESIGUAL Κοντό φόρεμα (133,00 €) [Περισσότερα]
DESIGUAL Κοντό φόρεμα (115,00 €) [Περισσότερα]
Desigual Dress brystol (114,87 €) [Περισσότερα]
Desigual Dress protocol (102,65 €) [Περισσότερα]
Desigual Dress etereo (133,20 €) [Περισσότερα]

Εντυπωσιακές είναι όμως και οι φούστες της. Φοριούνται με ένα απλό φανελάκι, με ένα λευκό πουκάμισο, με πολλά πολλά αξεσουάρ και η αύρα που θα αποπνέετε θα είναι μαγική.


Desigual Agnes Sun Φούστα (71,10 €) [Περισσότερα]
Desigual MISHIMA Φούστα (53,10 €) [Περισσότερα]
DESIGUAL Φούστα μήκους 3/4 (72,00 €) [Περισσότερα]
DESIGUAL Μίνι φούστα [Περισσότερα]
Desigual Jimmily Φούστα (62,00 €) [Περισσότερα]
Desigual LUISSETTE Φούστα (53,10 €) [Περισσότερα]

Το καλοκαίρι μία από τις αγαπημένες συνήθειες είναι να φορώ μπλουζάκια με

Keywords
Τυχαία Θέματα