E-xclusive.com: Μοναδικό bazaar ρούχων.

Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το E-xclusive.com κατάφερε και έπιασε με έντονο παλμό τις ανάγκες της γυναίκας πάνω στη μόδα. Γυναίκες όλων των ηλικιών φόρεσαν τα μοναδικά ρούχα, υιοθέτησαν το στυλ που προτείνει, διαπίστωσαν ότι η ποιότητά είναι ασυναγώνιστη και πως το online shopping αποτελεί εκτός από επένδυση μία αξεπέραστη εμπειρία! Κι αυτό, για τον πολύ απλό λόγο ότι οι προσφορές

δε λείπουν ποτέ, τα trends είναι παρόντα κάθε σεζόν, η φινέτσα είναι κλασσική και το στυλ του, μοναδικό!

Και τι δεν μπορείς να βρεις στην Ε-xclusive.com... Ρούχα εγκυμοσύνης (MATERNITY collection), ρούχα για ζουμερά κορίτσια (SIZEPLUS collection), συλλογή με κομμάτια μοναδικά (δηλαδή μονοπώλιο σε πολύ ξεχωριστά σχέδια - LIMITED collection), δημιουργίες για όλους τους σωματότυπους και όλες τις ηλικίες.

Το online shopping γίνεται διασκεδαστικά και πανεύκολα, με ειδικό εργαλείο για να εντοπίσεις το σωστό μέγεθος για τα ρούχα που επιλέγεις, θα βρεις αξεσουάρ και παπούτσια για να ολοκληρώνεις τα outfits και μέσω του blog παίρνεις ιδέες για σύνολα και στιλιστικές συμβουλές από τους καλύτερους του χώρου.

Ακολούθησε την Ελληνική μόδα! Ακολούθησε την E-xclusive.com! Εγγράψου στο newsletter, ακολούθησε το στα social media και μάθε πρώτη όλα τα νέα και τις αποκλειστικές προσφορές και ένα είναι το σίγουρο, πως θα βγείτε απόλυτα κερδισμένες.

Ακριβώς στην εκπνοή της Άνοιξης, στις 23 Μαΐου, το E-xclusive.com αποθεώνει το γυναικείο ντύσιμο με ένα στυλάτο παζάρι τιμών, από το οποίο θα φύγεις γεμάτη με τα ποιοτικότερα made in Greece ρούχα, και τα οποία θέλεις τόσο καιρό!

Οι τιμές ξεκινάνε από 5€ και φτάνουν τα 20€, οπότε μπορείς να ανασάνεις οικονομικά και να γεμίσεις την ντουλάπα σου με πανέμορφα σχέδια, τόσο για την καθημερινότητα όσο και για τις πιο επίσημες εμφανίσεις σου!

Ετοιμάσου για το πιο E-xclusive καλοκαίρι σου!

Εκρού αμάνικο, φλοράλ ζακάρ κλος μίνι φόρεμα με μαύρες ζέρσεϋ φάσες. (10,00 €) [Περισσότερα]Κίτρινο τιραντέ ριγέ κλος μίνι φόρεμα. (10,00 €) [Περισσότερα]Ροζ, αμάνικο, φλοράλ κλος φόρεμα, σε επενδυμένη δαντέλα. (10,00 €) [Περισσότερα]Σκούρο μπλε κοντομάνικη πλεκτή μπλούζα με σιφόν πάνελ εμπρός. (5,00 €) [Περισσότερα]Μαύρη μίντι κλος φούστα από δύχτι με εξωτερικό ριγέ λάστιχο στη μέση και ζέρσεϋ εσωτερική φόδρα. (20,00 €) [Περισσότερα]Ασπρόμαυρη πουά, κοντομάνικη ζέρσεϋ μπλούζα με κρουαζέ πλάτη. (15,00 €) [Περισσότερα]Ασπρόμαυρο κοντομάνικο, εφαρμοστό μίνι φόρεμα σε γεωμετρικό ζακάρ. (20,00 €) [Περισσότερα]Φλοράλ τυπωμένη σατέν τουνίκ σε Α γραμμή με κοντό μανίκι και μπαρντό λαιμουδιά με εσωτερικό λάστιχο. (15,00 €) [Περισσότερα]Pointelle τοπ με βολάν και μπαρντό λαιμουδιά. (10,00 €) [Περισσότερα]Τιραντέ, ζέρσεϋ κλος φόρεμα με 90s λαιμουδιά. (5,00 €) [Περισσότερα]Πόιντελ φαρδυά μπλούζα με νυχτερίδα μανίκι. (10,00 €) [Περισσότερα]Σκούρο μπλε και μπεζ, αμάνικο ριγέ ζακάρ μάξι φόρεμα με σταθερό πάνελ στο επάνω μέρος. (20,00 €) [Περισσότερα]Φλοράλ τιράντε κλος μίνι φόρεμα από δαντέλα με ζέρσεϋ εσωτερική φόδρα. (10,00 €) [Περισσότερα]Λευκό αμάνικο, κλος μίνι φόρεμα σε ανάγλυφο πλεκτό. (10,00 €) [Περισσότερα]Σιφόν κοντομάνικη τουνίκ με V λαιμουδιά. (10,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα