Fluo-ρούμε κι ο Θεός βοηθός…

Μια βόλτα στις αθηναϊκές βιτρίνες και καταλαβαίνεις πόσο επίκαιρο trend είναι τα fluo χρώματα. Από ρούχα και κοσμήματα, μέχρι τσάντες και παπούτσια, τα fluo φαίνεται να κυριεύουν το ντύσιμο του καλοκαιριού κι όχι μόνο.

Τα fluo χρώματα είναι αυτά που συνήθως μας δίνουν την αίσθηση πως φωσφορίζουν και περιορίζονται στις αποχρώσεις του πορτοκαλί, πράσινου, κίτρινου και ροζ. Σιγουρα κλέβουν την παρασταση από κάθε άλλο χρώμα του outfit, μιας κι είναι έντονα. Γι’

αυτόν ακριβως το λόγο θα πρέπει να είμαστε και συγκρατημένοι όταν επιλέγουμε να τα φορέσουμε.

Ποιός όμως είναι ο πιο μοδάτος και ταυτόχρονα κολακευτικός τρόπος να τα φορέσουμε;

Παρότι είναι ιδιαίτερα τονισμένη η τάση του color blocking, του να συνδυάζεις δηλαδή παραπάνω από ένα έντονα χρώματα στο ίδιο outfit, προσωπικά συνεχίζω να πιστεύω πως καλύτερα ένα και καλό, παρά παρακινδυνευμένοι συνδυασμοί που μπορεί να μας στερήσουν την κομψότητα.

Επομένως, διαλέξτε το αγαπημένο σας fluo χρώμα και αγοράστε ένα αντικείμενο σε αυτό. Το πιο εύκολο να συνδυαστεί επιτυχώς με πολλά διαφορετικά outfits, είναι ένα αξεσουάρ, όπως τσάντα, κόσμημα, ζώνη ή παπούτσια.


Μακρύ φόρεμα (41,50 €) [Περισσότερα]
Pieces Eira Skinny Belt (9,50 €) [Περισσότερα]
CONVERSE ALL STAR (86,00 €) [Περισσότερα]

Ένα γεωμετρικό και minimal σε σχήμα clutch ή μια κλασσικού σχήματος τσάντα είναι το καλύτερο αξεσουάρ για να φωτιστεί ένα ουδέτερων αποχρώσεων outfit για την καλοκαιρινή μας έξοδο. Μια λεπτή λεμονί ζώνη στη μέση μετατρέπει το μακρύ λευκό μας φόρεμα σε up-to-date κομμάτι της σεζόν.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τα παπούτσια, παρά το γεγονός πως οι fluo ψηλοτάκουνες γόβες κοσμούν και την τελευταία βιτρίνα της ελληνικής πόλης, προτιμώ τα flat δετά (ή αλλιώς τύπου oxfords) παπούτσια, που συνδυάζουν το masculine σχήμα των oxfords με την feminine νότα ενός fluo χρώματος.


ASOS Extreme Vest (13,58 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα