Glamorous [in] London

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ για τα καλά πλέον, κι αν αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές γιορτές του χρόνου για κάθε πόλη, για το Λονδίνο είναι σίγουρα η σημαντικότερη! Ολόκληρη η πόλη κινείται σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς από τις τελευταίες μέρες του Οκτωβρίου ακόμη, εντείνοντας όλο και περισσότερο την καταναλωτική διάθεση πολιτών και τουριστών.

Σαν φανατική fashionista λοιπόν κι εγώ, αποφάσισα να κάνω τη βόλτα μου στην Λονδρέζικη αγορά, κι είμαι εδώ για να σας παρουσιάσω τις εικόνες

αλλά και τις προτάσεις μου!

Από τις επώνυμες μέχρι τις λιγότερο γνωστές βιτρίνες, τα έντονα χρώματα, τα λαμπερά υλικά και τα accessories έχουν την τιμητική τους! Με ελάχιστες εξαιρέσεις, που είναι πάντα εκεί για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα, τα accessories είναι αυτά που αλλάζουν ένα ντύσιμο κι από πρωινό το κάνουν βραδινό ή ακόμα και γιορτινό!

Εκτός από αυτό όμως, τα accessories αποτελούν καταπληκτικά δώρα για τους αγαπημένους μας, θηλυκού ή αρσενικού φύλου, βγάζοντας μας από τη δύσκολη θέση!

Από το κλασσικό και δημοφιλέστατο clutch μέχρι τον επαγγελματικό χαρτοφύλακα αντρών και γυναικών, η μόδα προτάσσει ζωηρά χρώματα, animal print και γυαλιστερά υλικά, δίνοντας τους επάξια τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Το κόκκινο, το κίτρινο, το φούξια αλλά και το έντονο μπλε είναι ήδη διαδεδομένα από το καλοκαίρι, κι επομένως είμαι σίγουρη ότι ξέρετε πώς να τα συνδυάσετε με όμορφα ταμπά ρούχα, κρεμ αποχρώσεις αλλά και το μαύρο ή το γκρι.

Αν όμως θέλετε να κάνετε τη διαφορά και να διαπρέψετε με τις στιλιστικές σας επιλογές, τολμήστε τα μεταλλικά χρώματα σε δέρμα ή δερματίνη, σε clutch αλλά και satchel τσάντες ή παπούτσια. Όντας ιδιαίτερα έντονα τραβούν το βλέμμα, γι’ αυτό προτιμήστε να τα συνδυάσετε με πιο ουδέτερα και μονόχρωμα κομμάτια. Προσωπικά, δεν θα δίσταζα να τα φορέσω σε συνδυασμό με ένα animal print φουλάρι, αλλά δεν θα σας το πρότεινα, παρά μόνο αν είσαστε πολύ σίγουρη για το αποτέλεσμα…;)

Επενδύστε, λοιπόν, το τελευταίο ίσως, δώρο των Χριστουγέννων σας σε accessories έντονων αποχρώσεων και λαμπερών υλικών, καθιστώντας αυτές τις γιορτές μοναδικές κι αξέχαστες, διατηρώντας την ελπίδα πως τα επόμενα θα είναι απρόσμενα καλύτερα!


ASOS Clutch Bag With Double Tassel Zip (25,00 €) [Περισσότερα]
River Island Box Clutch Bag (41,67 €) [Περισσότερα]
Cambridge Satchel Company Exclusive to Asos 15″ Leather Satchel (187,52 €) [Περισσότερα]
Cambridge Satchel Company Exclusive to Asos 13″ Leather Satchel (152,79 €) [Περισσότερα]
Love Moschino Sculpture Tote (150,71 €) [Περισσότερα]
Whistles Leather Zip Top Purse (34,03 €) [Περισσότερα]
ASOS Foldover Sequin Clutch Bag (38,89 €) [Περισσότερα]
Aldo Simka Glitter Backpack (40,28 €) [Περισσότερα]
ASOS Book Clutch (34,73 €) [Περισσότερα]
ASOS Fur Shopper (38,89 €) [Περισσότερα]
Pauric By Pauric Sweeney Patagonia Bag (329,89 €) [Περισσότερα]
Πλατφόρμα Bershka με κυρτό τακούνι (25,99 €) [Περισσότερα]
Μποτάκι Bershka μεταλλιζέ (39,99 €) [Περισσότερα]
The Falabella faux brushed-leather shoulder bag (658,00 €) [Περισσότερα]
ASOS MOMENT Metallic Flat Shoes (29,17 €) [Περισσότερα]
Tiny Tim Dancer textured-leather LED shoulder bag (315,00 €) [Περισσότερα]
Steve Madden Braady Gold Studded Trainers (83,34 €) [Περισσότερα]
ASOS PARTY Wedges (38,20 €) [Περισσότερα]
PS11 CLUTCH MIRROR (1.335,00 €) [Περισσότερα]
PS11 MINI CLASSIC MIRROR (1.825,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Αναζητήσεις
moschino βιτρινες χριστουγεννων
Τυχαία Θέματα