H Must-have τσάντα του Καλοκαιριού!

Τα τελευταία χρόνια οι ψάθινες τσάντες βγήκαν από την παραλία, έγιναν κομψές, μοναδικές και μπορούν να μας συνοδεύουν σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, προσθέτοντας μοναδικό στυλ στο ντύσιμο μας. Στρογγυλές, στο κλασικό χρώμα ή σε άλλα πιο χαρούμενα και ευφάνταστα, μικρές ή μεγάλες, είναι εδώ για να ντύσουν το καλοκαίρι μας.

Συνδυάζονται με όλα τα ρούχα μας δίνοντας ένα πιο ανέμελο στυλ.

Έτσι μπορούν να φορεθούν με το τζιν παντελόνι μας, με το καλοκαιρινό φόρεμα μας, με το σορτς ή τα καφτάνια μας, ενώ ιδιαίτερα διαδεδομένες είναι αυτές που έχουν δημιουργηθεί από μπαμπού, ένα σχέδιο που όλες όσες αγαπούν τη μόδα, το κρατούν ήδη στα χέρια τους.

Όποια και να διαλέξετε το αποτέλεσμα θα είναι ένα: θα έχετε εξασφαλίσει ένα πολύ κομψό Outfit καθώς, επειδή ακριβώς είναι ουδέτερες, μπορούν να σεταριστούν μοναδικά με όλα τα χρώματα, με όλα τα prints, και φυσικά μπορούν να φορεθούν από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στην έξοδο σας και βεβαίως στην παραλία που εκεί νιώθουμε πως είναι και ο φυσικός τους χώρος.

Ναι, λοιπόν, πάρτε παντού την ψάθινη τσάντα σας, χωρίς αναστολές, το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας δικαιώσει.

Οι δικές μας προτάσεις:

Round Straw Bag By Glamorous [Περισσότερα]Jute Bag With Tassels [Περισσότερα]Round Straw Cross Body Bag [Περισσότερα]Black Handmade Bamboo Clutch [Περισσότερα]Large Handmade Bamboo Clutch [Περισσότερα]Ψάθινη στρογγυλη καλοκαιρινή τσάντα με δερμάτινα λουράκια [Περισσότερα]Round wicker basket [Περισσότερα]Ψάθινη στρογγυλή καλοκαιρινή τσάντα [Περισσότερα]Ψάθινη στρογγυλή καλοκαιρινή τσάντα [Περισσότερα]Round wicker basket [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα