H άνοιξη θα μας βρει στο Mango…

Καθώς είναι από τις λίγες αλυσίδες καταστημάτων που δείχνει να «σέβεται» την δεδομένη οικονομική κατάσταση και να μειώνει τις τιμές σε όλα τα προϊόντα 20%.

Για την φετινή άνοιξη-καλοκαίρι η εταιρεία Mango αποφάσισε να κάνει μια γερή έκπτωση τάξεως 20%, μειώνοντας τις αρχικές τιμές σε όλα της τα είδη! Δεν πρόκειται ούτε για προσωρινές εκπτώσεις ούτε για ένα παροδικό promotion, αλλά για μια εξαιρετική πολιτική της ισπανικής εταιρείας,

να κατεβάσει το αρχικό κόστος των ρούχων, χωρίς ωστόσο αυτό να αγγίζει και την ποιότητά τους.

Την ίδια ώρα που οίκοι υψηλής ραπτικής ή ακόμα και καταστήματα ready to wear, τύπου Zara (κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι αποτελεί μια από τις ακριβότερες αλυσίδες low-cost), παραμένουν αγέρωχα ή ακόμα και ασυμβίβαστα με τα νέα δεδομένα, το Mango είναι το μόνο που λειτουργώντας ανταγωνιστικά, δείχνει να συμμερίζεται τους λίγο «φτωχότερους», πλην τίμιους πελάτες!

Testimonial της διαφημιστικής καμπάνιας, δεν είναι άλλη από την εκρηκτική Kate Moss, η οποία και θα φιγουράρει σε περιοδικά και διαφημιστικά spot για 38 περίπου χώρες του κόσμου.

Όσο για μας, τι καλύτερο από το να γευτούμε μερικά από τα κομμάτια της νέας collection, πριν καλά-καλά πάρουν την θέση τους στα ράφια:

Keywords
Τυχαία Θέματα