Snakeskin – Το απόλυτο print της σεζόν

Το έχουμε δεί και προηγούμενες χρονιές, μόνο που φέτος κάνει ακόμα πιο δυναμικό comeback μιας και το βλέπουμε παντού.

Από τις πασαρέλες και τους πιο διάσημους σχεδιαστές, στα αγαπημένα μας καταστήματα Ζara, H&M μέχρι τα e-shops που μας αρέσει να επισκεπτόμαστε σχεδόν καθημερινά.

Σας προτείνω να δοκιμάσετε την τάση αυτή, μην φοβηθείτε το έντονο μοτίβο, τολμήστε και σίγουρα θα γίνει το δεύτερο δέρμα σας για φέτος. Εννοείται ότι δεν στηρίζουμε το αληθινό δέρμα φιδιού και επιλέγουμε prints και μοτίβα που μας κάνουν να αναρωτιόμαστε αν είναι ή δεν είναι πραγματικό.

Πολλές stars

εγχώριες και μη έχουν ήδη υιοθετήσει την τάση αυτή και μπορώ να πω με μεγάλη επιτυχία μιας και έχουν αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια απο έντυπο τύπο και blogs. Άρα η επιλογή για παράδειγμα ενός αέρινου φορέματος με print φιδιού μπορεί να θεωρηθεί safe επιλογή για τον φετινό χειμώνα αποφεύγοντας βέβαια στο ίδιο σύνολο αξεσουάρ και παπούτσια με το ίδιο μοτίβο του φορέματος.

Μy choices: Tο τζιν με print φιδιού από το Net-a-Porter γιατί αποτελεί ξεχωριστό κομμάτι και το πράσινο φόρεμα από τα Ζara για να το συνδυάσω με χρυσά αξεσουάρ.

Extra Tip: Για κάτι διαφορετικό επιλέξτε ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια τα οποία δεν είναι εξ’ ολοκλήρου από φίδι αλλά είναι συνδυασμένα με κάτι άλλο, όπως δέρμα, ύφασμα και διακοσμητικά.

Μην σταθείτε στο κλασσικό χρώμα δέρματος φιδιού (καφέ – λευκό) αλλά ξεχωρίστε φορώντας ρούχα με μαύρο, κόκκινο και πράσινο print.

Δείτε παρακάτω τι προτείνουν τα e-shops για όσες θέλετε τον φετινό χειμώνα να κάνετε την διαφορά επιλέγοντας το πιο μοδάτο animal print (μπορώ να πω ότι θα βρείτε πάρα πολλές επιλογές, γι’αυτό μην ανησυχείτε)

Ρούχα:

Φορέματα, παντελόνια, φούστες, μπλούζες έχουν την τιμητική τους και το μοτίβο φιδιού παίζει τον ρόλο του κοινού παρανομαστή.


Oasis Snake Print Jumper (48,95 €) [Περισσότερα]
Snake Blouse by Sister Jane** (58,27 €) [Περισσότερα]
SNAKE PRINT DRESS (35,95 €) [Περισσότερα]
SNAKE PRINT TROUSERS (29,95 €) [Περισσότερα]
ASOS Dress with Abstract Snake Print Top (40,79 €) [Περισσότερα]
Snake Suede Biker (186,48 €) [Περισσότερα]
Long Sleeve Maxi Dress (185,74 €) [Περισσότερα]
Snake Beaded Miniskirt (297,76 €) [Περισσότερα]
Snake Print Day Dress (44,99 €) [Περισσότερα]
Κοντομάνικο φόρεμα με τύπωμα φίδι (69,00 €) [Περισσότερα]
T-SHIRT WITH SNAKE PRINT (19,95 €) [Περισσότερα]
The Ankle Skinny low-rise printed jeans (218,02 €) [Περισσότερα]Αξεσουάρ – Τσάντες:

Αν φοβάστε ή δεν θέλετε να επιλέξετε κάποιο ρούχο με μοτίβο φιδιού γιατί σας φαίνεται υπερβολικό ή νομίζετε ότι απλά δεν σας ταιριάζει, τότε κάντε την ανατροπή διαλέγοντας κάποιο αξεσουάρ ή τσάντα συμπληρώνοντας το ντύσιμό σας γρήγορα και στυλάτα με πινελιά φιδιού.


River Island Snakeskin Briefcase (40,79 €) [Περισσότερα]
Oval Minaudiere (244,99 €) [Περισσότερα]
SNAKE PRINT BAG (12,95 €) [Περισσότερα]
Snake Box Clutch (18,99 €) [Περισσ
Keywords
Τυχαία Θέματα