Swap! Not Shop

Και τώρα ένα διαφορετικό άρθρο από αυτά που σας έχουμε συνηθίσει: Δεν αφορά την αγορά, αλλά την ανταλλαγή ρούχων. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 16/10 θα λάβει χώρα στην Αθήνα το πιο γνωστό event ανταλλαγής στην Ελλάδα, το Swap! not Shop.

Ξεκίνησε από την Αθήνα μετά από πρωτοβουλία μας παρέας και γρήγορα εξαπλώθηκε και σε άλλες πόλεις της

Ελλάδας όπως η Θεσσαλονίκη, ο Βόλος, το Ηράκλειο Κρήτης και το Ναύπλιο, ενώ παρόμοιου τύπου events και ανταλλακτικά παζάρια διοργανώνονται πλέον σχεδόν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Η φιλοσοφία είναι απλή: Τα ‘σκουπίδια’ του ενός μπορούν να είναι ο θησαυρός ενός άλλου. Χάρη στο swap not shop, μπορούμε να ανανεώσουμε τη γκαρνταρόμπα μας χωρίς να ξοδέψουμε τίποτα, και παράλληλα να απαλλαγούμε από τα ρούχα εκείνα που πιάνουν τόπο στη ντουλάπα μας.

Για το επερχόμενο swap not shop, οι διοργανώτριες μας λένε:

«Σκέψου καλά τι χρειάζεσαι. Τι σου είναι απαραίτητο. Για να ζήσεις και να είσαι ευτυχισμένος. Άνθρωποι σε άμεση επαφή με το χώμα τους. Τι χρειάζεται ο rooted ο άνθρωπος; Νεράκι, τροφή, ήλιο και λίγη αγάπη για να αναπαραχθεί. Ε, και μουσικούλα για να ανθίσει. Ίσως και λίγα, διαλεγμένα αγαπημένα ρούχα. Τα βασικά. Γι’ αυτό και το επόμενο παζάρι ανταλλαγής ρούχων, Swap not Shop!, επιστρέφει στα βασικά και τις «ρίζες» του: σ’ ένα μικρό, σπιτίσιο μπαρ με αθηναϊκή αυλή στα Πετράλωνα.»

Πως λειτουργεί: Φέρνετε μια σακούλα (ή και περισσότερες) γεμάτη καθαρά ρούχα, αξεσουάρ, παπούτσια, που δεν θέλετε ή δεν χρειάζεστε πια. Είναι σημαντικό να είναι όλα σε αρκετά καλή κατάσταση και να μην προορίζονται για πέταμα. Τα αφήνετε στο χώρο της ανταλλαγής και γεμίζετε την σακούλα σας με άλλα ρούχα/αξεσουάρ που θα διαλέξετε εσείς. Το επόμενο Swap! Not Shop θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, από τις 14:00 ως τις 21:00 στο bar Σπιρτόκουτο στα Κάτω Πετράλωνα (Κειριαδών 15, πρόσβαση από το σταθμό ΗΣΑΠ Πετράλωνα και το σταθμό μετρό Κεραμεικός)

Θα απολαύσουμε special cocktails, ποτά και καφέδες σε χαμηλή τιμή, όπως επίσης και κεράσματα.

Περισσότερες πληροφορίες:

facebook event: http://www.facebook.com/event.php?eid=286319781398049

swap not shop on facebook: http://www.facebook.com/groups/132292216551/

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Ntynomai