The Tie-Dye trend

11:43 5/5/2012 - Πηγή: Ntynomai

Tie and dye, ή αλλιώς δέσε-βάψε. Θυμάσαι παλιά που χρησιμοποιούσες παλιά σου φανελάκια, τα έδενες κόμπο και τα βουτούσες σε διάφορα χρώματα βαφών για να πετύχεις αυτό το ξεθωριασμένο αποτέλεσμα στο τέλος; Λοιπόν, το trend έχει επανέρθει σε λίγο πιο σύγχρονη μορφή βέβαια, γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην επιχειρήσεις ένα παρόμοιο εγχείρημα ξανά μόνη σου. Αν είσαι fan του trend απλά κατέφυγε στην αγαπημένη σου μπουτίκ ή δες τις επιλογές που σου προτείνω παρακάτω για πιο σίγουρα αποτελέσματα!

Μάστερ του είδους

η πασίγνωστη Isabel Marant, που φέτος επέλεξε να χρησιμοποιήσει τα ξεβάμματα στα διάσημα skinny low rise παντελόνια της αλλά και στα μικροσκοπικά φορέματά της.

Αγαπημένη μου outfit για φέτος: skinny tie-dye παντελόνι που φτάνει μέχρι τον αστράγαλο, άσπρο used t-shirt συνδυασμένο με ένα tweed jacket και μαύρες ψηλοτάκουνες pointed-toe γόβες. Δεν έχω καλύτερο!

Μπες στον πειρασμό και πειραματίσου φέτος κι εσύ με το tie dye trend. Και με λίίίίίγο extra μαύρισμα παραπάνω, σε διαβεβαιώνω πως θα πετύχεις το καλύτερο καλοκαιρινό look!

Online προτάσεις αγοράς:
Ralph lauren top (79,98 €) [Περισσότερα]
Denimocracy jeans (39,99 €) [Περισσότερα]
Denimocracy jeans (94,64 €) [Περισσότερα]
Traffic people playsuit (37,32 €) [Περισσότερα]
See u soon dress (37,32 €) [Περισσότερα]
Asos dress (37,32 €) [Περισσότερα]
Isabel marant dress (160,00 €) [Περισσότερα]
Elizabeth and james shorts (199,57 €) [Περισσότερα]
Current Elliott jeans (274,44 €) [Περισσότερα]
Raquel allegra dress (253,99 €) [Περισσότερα]
Topshop dress (35,77 €) [Περισσότερα]
Topshop top (22,20 €) [Περισσότερα]
Topshop shorts (32,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα