Ultra Violet: το χρώμα που θα βλέπεις παντού από εδώ και στο εξής!

Κάθε σεζόν με το που θα κοιτάξουμε τις βιτρίνες κατά κύριο λόγο βλέπουμε ένα χρώμα να επικρατεί. Αυτό το χρώμα δεν προκύπτει ποτέ τυχαία, ουσιαστικά λίγο πριν εκπνεύσει η κάθε χρονιά η Pantone είναι εκείνη η οποία ανακοινώνει ποιο θα είναι το χρώμα που θα παίξει το βασικότερο ρόλο στις τάσεις, όχι μόνο στη μόδα αλλά και στη διακόσμηση.

Έτσι φέτος επέλεξε το Ultra Violet, ένα μωβ έντονο, με πολύ δυναμικά στοιχεία θα λέγαμε, ένα χρώμα που αν το φορέσεις αποκλείεται να μην τραβήξεις τα βλέμματα. Ένα χρώμα που σηματοδοτεί και μία περίοδο

κατά την οποία τόσο στο ντύσιμο όσο και στο μακιγιάζ θέλει τη γυναίκα πιο δυναμική, ανεξάρτητη, αισιόδοξη, μια γυναίκα γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Ουσιαστικά το παιχνίδι ανήκει φέτος στο μωβ, είτε είστε πιο τολμηρή και επιλέξετε το έντονο είτε πιο συντηρητική και επιλέξετε μια πιο γλυκιά απόχρωση του, το ζήτημα είναι να το συνδυάσετε όσο πιο απίθανα και σωστά γίνεται!

Έτσι σας δίνουμε με βάση τις φωτογραφίες που ακολουθούν τρόπους να το συνδυάσετε σωστά:

Το λατρεύουμε με μπλε σκούρο, γκρι, ροζ και κίτρινο και ένα είναι το σίγουρο, αυτή την χρονιά, μάλλον καμία μας δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Καλή χρόνια λοιπόν με μωβ αποχρώσεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ultra Violet,