Xριστούγεννα στα Accessorize

Τα Χριστούγεννα δεν είναι μακριά, όπως όλες ξέρουμε. Τα περιμένουμε με ανυπομονησία, αφού αποτελούν κάθε χρόνο αφορμή για να ξεχάσουμε για λίγο τα προβλήματα και να αφιερωθούμε σε μια αγαπημένη ασχολία: Το shopping για δώρα. Δώρα για τα πρόσωπα που αγαπάμε, αλλά και για εμάς, αφού το αξίζουμε! Και δε μπορούσαμε να σκεφτούμε μέρος πιο κατάλληλο από ένα κατάστημα Accessorize για να κάνετε τις γιορτινές σας αγορές,

αφού η Χριστουγεννιάτικη κολεξιόν είναι πραγματικά πανέμορφη. Θέλετε να δείτε τις επιλογές μας;

Για την μητέρα μας, θα πάρουμε ένα κολιέ, αφού ξέρουμε πόσο της αρέσουν. Στην συνάδελφο/συμφοιτήτρια που μας κάλεσε στο πάρτι της θα κάνουμε δώρο ένα ζευγάρι όμορφα σκουλαρίκια, στην καλύτερή μας φίλη θα πάρουμε μια μπιζουτιέρα για να βάλει σε τάξη επιτέλους τα κοσμήματά της, και στην μικρή μας αδερφούλα θα πάρουμε ένα γλυκό σκουφάκι με αυτιά αρκούδου και πον-πον.

Και τώρα τα δώρα για εμάς: (Είπαμε, το αξίζουμε!)

Το φετινό χειμώνα πρωταγωνιστούν τα χρώματα. Τι καλύτερο λοιπόν από μια τσάντα σε χρώμα διαφορετικό από τα συνηθισμένα μάυρο-γκρι-καφέ; Διαλέξαμε ένα κομψό πορτοκαλί clutch, που ταιριάζει εξίσου με μαύρο και γκρι αλλά και με καφέ-γήινα χρώματα στα ρούχα, μια τσάντα με το περίφημο «burgundy» χρώμα, η οποία θα κάνει πιο ενδιαφέρον το total black συνολό μας και θα πρωταγωνιστήσει σε ρετρό σύνολα, και ένα ιδιαίτερο μπλε-ελεκτρίκ τσαντάκι που θα το συνδυάσουμε με μαύρο, άσπρο, γκρι, αλλά και με άλλα έντονα χρώματα σε ρούχα και παπούτσια.

Για τις κρύες μέρες, θα ζεστάνουμε το λαιμό μας και τα χερια μας με τον πιο stylish τρόπο: Με ένα γουνάκι και ψηλά δερμάτινα γάντια, τα οποία ταιριάζουν υπέροχα με καθημερινά, γήινα σύνολα.

Για το ρεβεγιόν, ο φάκελος σε χρυσό χρώμα θα μας δώσει αέρα πολυτέλειας και λάμψη, ενώ το κολιέ με φτερά παγονιού θα δείχνει υπέροχο με το αγαπημένο little black dress.

Και τέλος, ας μην ξεχάσουμε το στολίδι-Καρυοθράυστη για το δέντρο, που πραγματικά μας φτιάχνει τη διάθεση!


Alba Patent Clutch (39,00 €)
Baby Bear Trapper Hat (39,00 €)
Diamante Collar Necklace (39,00 €)
Faux Fur Snood (39,00 €)
Giant Cameo Earring (8,90 €)
La Luxe Clutch (46,00 €)
Lexie Patent Lady Bag (54,00 €)
London Novelty Dec (5,50 €)
Long Leather Glove (69,00 €)
Peacock Chain Necklace (18,90 €)
Simple Zip Top Clutch (24,90 €)
Union Jack Jewellery Box (27,90 €)
Keywords
Τυχαία Θέματα