Αποτελέσματα διαγωνισμού GP Πυλιώτης

Ο σούπερ διαγωνισμός που έτρεξε την προηγούμενη εβδομάδα, τελείωσε με τεράστια επιτυχία αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι απλά εμείς οι γυναίκες λατρεύουμε τα παπούτσια, έχουμε πάθος με αυτά! Και ειδικά όταν έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε υπέροχα κομμάτια, γινόμαστε παιδιά σε ζαχαροπλαστείο!

Το αγαπημένο μας eshop piliotise-shop.gr έδινε τη δυνατότητα σε 3 κοπέλες να διαλέξουν ένα ζευγάρι της επιλογής τους από το site. Η συμμετοχή

ήταν απλή. Με μια βόλτα από το online shop, διάλεγες το ζευγάρι που ήθελες, το μοιραζόσουν μαζί μας σε αυτή τη σελίδα και κέρδιζες τη συμμετοχή σου στην ηλεκτρονική κλήρωση η οποία έγινε εχθές το βράδυ και ανέδειξε τις εξής 3 νικήτριες:

Artemissemitelou
emmy
Katerinazug

Και οι τρείς νικήτριες έχουν ενημερωθεί με σχόλιο από το ntynomai και με email, στο email με το οποίο έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Εμείς με τη σειρά μας, να δώσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που κάθε φορά μας τιμάτε με τη συμμετοχή σας και να ευχαριστήσουμε επίσης και το online κατάστημα piliotise-shop.gr για τα υπέροχα δώρα που προσφέρει και για τα υπέροχα παπούτσια που διαθέτει για όλους μας (ακόμα και αυτούς που δεν κέρδισαν) σε καταπληκτικές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση!

Σας αφήνουμε με μερικά σχέδια που ξεχωρίσανε στα μάτια μας:


ΜΠΟΤΑΚΙ (25,00 €) [Περισσότερα]
ΜΠΟΤΑΚΙ (25,00 €) [Περισσότερα]
ΓΟΒΑ (30,00 €) [Περισσότερα]
ΓΟΒΑ (30,00 €) [Περισσότερα]
ΓΑΛΟΤΣΟΜΠΟΤΑ (25,00 €) [Περισσότερα]
ΜΠΟΤΑ (25,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα