Δαντελένιες φούστες… η αποθέωση της θηλυκότητας!

Οι δαντελένιες φούστες φέτος των χειμώνα ήρθαν για να μείνουν. Πλέον, δεν αποτελούν ένα στοιχείο της γκαρνταρόμπας μας που απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο στις βραδινές μας εμφανίσεις αλλά έχουν ενταχθεί και στην καθημερινότητά μας, αρκεί να κάνουμε τους κατάλληλους συνδυασμούς. Έτσι, πλέον η δαντελένια φούστα είναι ιδανική και για την καθημερινότητα μας, αρκεί να συνδυαστεί με πουλόβερ ή jean πουκάμισο και μπαλαρίνες, biker boots ή μποτίνια, ενώ για πιο επίσημες εμφανίσεις συνδυάζεται με tops και γόβες.

Επίσης, μία ωραία ιδέα

είναι να αξιοποιήσετε το δαντελένιο σας φόρεμα… ως φούστα… Δηλαδή, πολλές από εμάς έχουμε ένα δαντελένιο φόρεμα που κάθεται στη ντουλάπα και προορίζεται μόνο για επίσημες εμφανίσεις. Τώρα μπορούμε να το φοράμε και ως φούστα βάζοντας από πάνω ένα πουλόβερ, ώστε να αναδεικνύονται οι λεπτομέρειες του και ταυτόχρονα να το αξιοποιήσουμε και στην καθημερινότητά μας.

Η τάση αυτή είναι πολύ διαδεδομένη στο εξωτερικό και έρχεται να ενισχύσει στον απόλυτο βαθμό τη θηλυκότητά μας. Τόλμησέ το και εσύ!

Ας δούμε τις καλύτερες δαντελένιες φούστες που υπάρχουν αυτή τη στογμή στην αγορά καθώς και δαντελένια φορέματα, που θα τα φοράμε μόνα τους σε ειδικές περιστάσεις ενώ στην καθημερινότητά μας θα τα απογειώνουμε με τον τρόπο που μιλήσαμε πιο πριν.

Μίνι κρουαζέ δαντελένιο φόρεμα με άνοιγμα στη πλάτη (65,00 €) [Περισσότερα]Μάξι φόρεμα από δαντέλα με ανοιχτή πλάτη (169,00 €) [Περισσότερα]ΜΑΥΡΟ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΛΑΤΗ (45,00 €) [Περισσότερα]Κομψή μίντι φούστα με φλοράλ μοτίβο-μαύρο (16,90 €) [Περισσότερα] JOLIE by EDWARD SPIERS (115,00 €) [Περισσότερα]CALIE Black (24,80 €) [Περισσότερα]Φούστα (48,30 €) [Περισσότερα]Μίντι φόρεμα με δαντέλα (99,00 €) [Περισσότερα]GLAMOROUS (54,90 €) [Περισσότερα]GLAMOROUS ΜΑΥΡΟ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΑ (58,90 €) [Περισσότερα]ΦΟΡΕΜΑ ΚΟΝΤΟ ΔΑΝΤΕΛΑ (49,00 €) [Περισσότερα]ΦΟΥΣΤΑ ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΑ (41,95 €) [Περισσότερα]PENCIL ΦΟΥΣΤΑ ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΑ (25,95 €) [Περισσότερα]Μίντι φόρεμα με δαντέλα (29,99 €) [Περισσότερα]Φόρεμα με δαντέλα (54,95 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα