Διάλεξε το παπούτσι που θέλεις να κερδίσεις!

Μια σχέση που δεν σηκώνει αμφισβήτηση είναι αυτή μεταξύ γυναίκας – υποδήματος. Οι περισσότερες από εμάς απλά λατρεύουμε τα πατούμενά μας… Όσα και να έχουμε, δεν είναι αρκετά. Και η αλήθεια είναι ότι η μόδα φροντίζει να μας προσφέρει άπειρα σχέδια και εμπνευσμένα κομμάτια σε ένα μεγάλο εύρος τιμών. Όλες, μα όλες, θα είμαστε ευχαριστημένες. Θα βρούμε αυτό που ψάχνουμε και ειδικά στο διαδίκτυο, θα το βρούμε αρκετά εύκολα.

Το solashoe.gr είναι ένας χώρος στο ελληνικό internet που μας δίνει και ποικιλία και καλές τιμές σε συνδυασμό με την εξαιρετική τους ποιότητα. Οι άνθρωποι που βρίσκονται

πίσω από αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα, είναι χρόνια στον χώρο και ξέρουν πως δεν χρειάζεται πάντα να αγοράσεις ένα ?όνομα? για να έχεις σωστή εφαρμογή και διάρκεια στο παπούτσι που θα επιλέξεις. Για αυτό και έχουν βρει την απόλυτη ισορροπία τη δύσκολη αυτή περίοδο που περνάμε.

Εκτιμώντας τους ανθρώπους που τόσο καιρό στηρίζουν και αναγνωρίζουν το προϊόν τους, το solashoe.gr προσφέρει δώρα για να γιορτάσει την υποστήριξη του κόσμου που τόσο καιρό τους κρατάει ψηλά στις προτιμήσεις του! Τα δώρα είναι πολλά και η επιλογή δική σου...

Οι τυχεροί θα είναι 7 και θα μπορούν να επιλέξουν όποιο ζευγάρι τους αρέσει από τις εξής κατηγορίες: Γόβα, Μπαλαρίνες, Γυναικεία αθλητικά, Γυναικεία μποτάκια, Γυναικείες γαλότσες, Γυναικείες παντόφλες, Παιδικές κοριτσίστικες γαλότσες.

Γόβες [Περισσότερα]Μπαλαρίνες [Περισσότερα]Αθλητικά [Περισσότερα]Μποτάκια [Περισσότερα]Γαλότσες [Περισσότερα]Παντόφλες [Περισσότερα]Κοριτσίστικες Γαλότσες [Περισσότερα]

Ο τρόπος συμμετοχής είναι απλός:

Βήμα 1: Μπες στο solashoe.gr και μοιράσου μαζί μας, στα σχόλια αυτής της σελίδας ποιο ζευγάρι παπούτσια θα ήθελες να κερδίσεις Βήμα 2: Κάνε like στη σελίδα του solashoe.gr στο facebook κάνοντας κλικ εδώ.

Ο διαγωνισμός θα κρατήσει μέχρι και την Κυριακή 31/3/2013. Οι νικητές θα αναδειχθούν με ηλεκτρονική κλήρωση η οποία θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα και τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν εδώ σε αυτή τη σελίδα σαν Update.

Εμείς σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Keywords
Τυχαία Θέματα