Εκπτώσεις: Τα 4 κομμάτια που δεν πρέπει να χάσεις!

Οι εκπτώσεις στα περισσότερα e-shops έχουν ήδη ξεκινήσει. Συμβουλή: προσπάθησε να μην παρασυρθείς από τις μεγάλες προσφορές, αγοράζοντας κομμάτια που στο τέλος θα σου είναι παντελώς άχρηστα. Αντιθέτως, φρόντισε να επενδύσεις σε βασικά staple pieces που σε βάθος χρόνου θα καταφέρεις να αποσβέσεις φορώντας τα ξανά και ξανά! Τέσσερα είναι τα βασικά κλασσικά κομμάτια που έχω να σου προτείνω λοιπόν…

To καμιλό παλτό:

Ένα

καλής ποιότητας καμιλό παλτό δεν γίνεται να φύγει ποτέ από τη μόδα. Θυμήσου τα αξεπέραστα camel coats της Max Mara που λανσάρονται εδώ και δεκαετίες χωρίς να χάνουν τίποτα από την αίγλη τους. Ταιριάζει με όλα και σε βγάζει πάντα από τη δύσκολη θέση!


Michael Kors (171,00 €) [Περισσότερα]
French Connection (138,00 €) [Περισσότερα]
Full Circle (146,00 €) [Περισσότερα]

H μαύρη μπότα:

Ένα καλό ζευγάρι μαύρες δερμάτινες μπότες δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου. Αυτό το θεωρώ δεδομένο. Το ίδιο και εσύ νομίζω. Φρόντισε το σχέδιο να είναι κλασσικό χωρίς πολλά εκκεντρικά σχέδια, για να μπορείς να το φοράς για τα επόμενα χρόνια με ευκολία. Οι τιμές στην περίοδο των εκπτώσεων είναι εκπληκτικές και αν είσαι τυχερή μπορείς να βρεις μοναδικές ευκαιρίες στο νούμερό σου.


Stella Mc Cartney (247,50 €) [Περισσότερα]
Ralph Laure (262,50 €) [Περισσότερα]
Morgan (69,88 €) [Περισσότερα]
Asos (50,31 €) [Περισσότερα]

H Designer τσάντα:

Εδώ θα συμφωνήσουμε όλες, το ξέρω. Ένα, δύο, τρία ή και παραπάνω designer κομμάτια δεν είναι ποτέ αρκετά. Αυτή είναι η καλύτερη περίοδος για να επενδύσεις τα χρήματά σου αγοράζοντας μια επώνυμη τσάντα που σε διαφορετική περίπτωση δεν θα τολμούσες να πλησιάσεις. Οι εκπτώσεις φθάνουν μέχρι και 70% πολλές φορές! Οι designers τσάντες την περίοδο των εκπτώσεων είναι συνήθως τα πιο fashion κομμάτια που έχουν απομείνει, αλλά αυτό δεν πρέπει να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα. Μια επώνυμη τσάντα πάντα θα βρίσκει τον χώρο της στην ντουλάπα μας και θα εντυπωσιάζει τους γύρω!


Michael Kors (118,00 €) [Περισσότερα]
Lanvin (372,50 €) [Περισσότερα]
Iro (244,56 €) [Περισσότερα]
Vanessa Bruno (271,12 €) [Περισσότερα]

To άσπρο πουκάμισο:

Ένα άσπρο πουκάμισο , συνήθως βαμβακερό ή μεταξωτό, είναι αυτό που σε βγάζει ασπροπρόσωπη σε πολλές περιπτώσεις. Γι’ αυτό φρόντισε την περίοδο των εκπτώσεων να αγοράσεις ένα ή και δύο κομμάτια. Μέσα από το σακάκι σου, μαζί με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι ή με μια μίνι φούστα, το άσπρο πουκάμισο θα είναι πάντα η σίγουρη λύση σου.


Michael Kors (49,50 €) [Περισσότερα]
Chinti and Parker (57,45 €) [Περισσότερα]
Poltock & Walsh (58,70 €) [Περισσότερα]
Asos (45,42 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα