Φουλάρι: Το απόλυτο must Του καλοκαιριού.

12:36 2/8/2013 - Πηγή: Ntynomai

Δε θυμάμαι να έχει περάσει ένα καλοκαίρι που να μην έχω γράψει για το πόσο μου αρέσουν τα φουλάρια σε όλες τους τις εκδοχές στις γυναίκες. Στην Ελλάδα, δεν πολυφοράμε φουλάρια, θυμάμαι πως κάποτε μία αναγνώστρια μου είχε πει πως τις θυμίζουν χειμώνα αλλά άλλο το κασκόλ και άλλο το φουλάρι. Δίνει απαράμιλλο στυλ, αποτελεί ένα παιχνίδι στα χέρια μας με το οποίο μπορούμε

να πειραματιστούμε ποικιλοτρόπως.

Τα HERMES είναι τα πιο γνωστά και πριν κάποια χρόνια η εταιρεία είχε τυπώσει κάρτες για το πως μπορούμε να φορέσουμε τα φουλάρια μας, όλους τους τρόπους και όλες τις εκδοχές, κάποιες από αυτές σας τις παραθέτω παρακάτω. Οι γαλλίδες έχουν εξίσου εμμονή με τα φουλάρια και για αυτό διακρίνονται για το στυλ τους.

Σας το λέω, ειλικρινά, τολμήστε το… θα σας ανεβάσει τη διάθεση και θα νιώθετε πως φοράτε κάτι καινούργιο!

Λατρεμένο στυλ νησιού!Για όσες διαθέτουν τον αντίστοιχο σωματότυπο εκπληκτική λύση για απογευματινές βόλτες!Λατρεύουμε το γαλλικό στυλ της αεροσυνοδού!Πιο chic πεθαίνω!Για τα βράδια που το αεράκι φυσάει γλυκά!Γιατί όχι σε μία παλιά τσάντα;Ή σε μία νέα εκδοχή αυτής; Εκδοχή παραλίας και νησιού! Στυλ που λατρεύουμε!Sexy!Απαραίτητο αξεσουάρ των σταρςΜπορείτε να πιάσετε με αυτό πλεξούδα τα μαλλιά σας!με κρόσσια αφημένο στον έναν ώμο όπως το είδαμε στη συλλογή του saint Laurent!
Keywords
Τυχαία Θέματα