Κιμονό... το must-have της άνοιξης.

Είναι ένα από τα πιο ευκολοφόρετα πανωφόρια για τη σεζόν που διανύουμε. Ο λόγος φυσικά για το κιμονό, το οποίο έχει γίνει το must-have item... και όχι άδικα! Το κιμονό είναι αέρινο, άνετο και δροσερό, είναι ευκολοφόρετο και μπορεί να ολοκληρώσει casual, sporty ή classic looks, θα δώσει στο look σας bohemian και ethnic διάθεση.

Μπορείτε να διαλέξετε με prints, με κρόσσια, μακρύ ή όχι. Μην διστάσετε να το συνδυάσετε με ένα πιο αυστηρό

outfit, ώστε να του δώσετε ένα μοδάτο και in fashion αποτέλεσμα. Οι γυναίκες που έχετε με μεσογειακή σιλουέτα δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα κιμονό σε midi μήκος, ενώ εσείς με πιο στενή σιλουέτα τα πιο μακριά κιμονό. Το κιμονό θα είναι in-fashion ακόμα και το καλοκαίρι, μπορείτε να το συνδυάσετε με το σόρτς σας, το φόρεμα ή ακόμα και το μπικίνι στην παραλία.

Εμείς ψάξαμε για εσάς και σας προτείνουμε:

Denim κιμονό με κρόσια (39,00 €) [Περισσότερα]Κιμονό εμπριμέ κοντομάνικο με κρόσσια (34,95 €) [Περισσότερα]Κιμονό εμπριμέ με κρόσια , ανοιχτό μπροστά (13,95 €) [Περισσότερα]Peacock Print Jacket (69,95 €) [Περισσότερα]Abstract Watercolor Floral Jacket (19,50 €) [Περισσότερα]Longline Watercolor Floral Duster (19,50 €) [Περισσότερα]LACE KIMONO (39,99 €) [Περισσότερα]FRINGED KNIT KIMONO (35,99 €) [Περισσότερα]ΕΜΠΡΙΜΕ ΚΙΜΟΝΟ (35,95 €) [Περισσότερα]ΚΙΜΟΝΟ ΜΕ ΣΤΑΜΠΑ ΦΟΙΝΙΚΕΣ (49,95 €) [Περισσότερα]ΕΜΠΡΙΜΕ ΚΙΜΟΝΟ (49,95 €) [Περισσότερα]ΚΙΜΟΝΟ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ (25,95 €) [Περισσότερα]ΚΙΜΟΝΟ ΜΕ ΚΡΟΣΣΙΑ ΑΠΟ ΣΟΥΕΝΤΙΝΑ (25,95 €) [Περισσότερα]WASHINGTON MARBLE (59,95 €) [Περισσότερα]
Keywords
Αναζητήσεις
κιμονο με κροσια σημερα στη μενεγακη
Τυχαία Θέματα