Λουλούδια στα πόδια σου!

23:43 8/4/2012 - Πηγή: Ntynomai

Αυτή την Άνοιξη όλα τα λουλούδια θα βρίσκονται στα πόδια σου. Και αυτό γιατί τα floral pants βρίσκονται σε πλήρη άνθηση παντού! Μεγάλοι σχεδιαστές αλλά και πλήθος από εμπορικά brands, όλοι έχουν λανσάρει τη δική τους εκδοχή του floral παντελονιού, είτε αυτό είναι jeans, είτε leggings, είτε απλά ένα υφασμάτινο παντελόνι. Ένα είναι το μόνο σίγουρο, ο ανθισμένος καμβάς πρωταγωνιστεί παντού.

Το πιο χαρακτηριστικό κομμάτι που έχουμε δει να κυκλοφορεί, φορεμένο από πλήθος celebrities, fashion bloggers αλλά και από models off duty, είναι το χαρακτηριστικό floral jeans της Current Elliott. Είναι και μία από τις πρώτες επιλογές που σου προτείνω παρακάτω για να λανσάρεις με επιτυχία το πιο λουλουδάτο trend της Άνοιξης.

Πώς να το συνδυάσεις:

Classic is always on top, και γι’ αυτό το λόγο, το λευκό oversized t-shirt είναι η πρώτη επιλογή που σου δίνω. Απλό, και πάντα διαχρονικό, γιατί μερικά πράγματα, όσα trends και αν έρχονται, είναι σταθερές αξίες στη μόδα. Εναλλακτικά, σου προτείνω να διαλέξεις ένα top στο χρώμα από τα άνθη του παντελονιού που δεν πρωταγωνιστεί στον υπόλοιπο καμβά, για να το αναδείξεις έτσι περισσότερο.

Όσον αφορά τα παπούτσια, αρκέσου στα κλασσικά μπαλαρινάκια σου για το πρωί, επιλέγοντας ίσως και ένα, γιατί όχι, φλούο χρώμα, που να δένει αρμονικά με το υπόλοιπο σύνολο και για το βράδυ προτίμησε ένα ζευγάρι μυτερές γόβες με μέτριο ύψος τακουνιού σε nude ή μαύρο χρώμα.

Online προτάσεις αγοράς:
The Stiletto cropped printed low-rise skinny jeans (247,94 €) [Περισσότερα]
Floral-print jersey leggings (308,42 €) [Περισσότερα]
Printed high-rise skinny jeans (355,00 €) [Περισσότερα]
ASOS Skinny Jeans in Floral Print #4 (50,10 €) [Περισσότερα]
River Island Floral Print Skinny Jean (52,74 €) [Περισσότερα]
Kookai Floral Print Jean (50,10 €) [Περισσότερα]
ASOS Cropped Trousers In Pink Floral Rose Print (55,38 €) [Περισσότερα]
ASOS PETITE Exclusive Trousers In White Floral Print (52,74 €) [Περισσότερα]
MOTO Floral Leigh Jean (48,52 €) [Περισσότερα]
Tall MOTO Floral Leigh Jeans (48,52 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα