ΜΑΧΗ για ζωή!

To e-stardust Accessories δεν αποτελεί απλά άλλο ένα on-line shop . Είναι το πρώτο Ελληνικό e-shop που εμπεριέχει Ελληνικές χειροποίητες δημιουργίες και προβάλλει Έλληνες δημιουργούς από κάθε άκρη της Ελλάδος.

Το πιο σημαντικό όμως είναι πως διακρίνεται για την κοινωνική του προσφορά

καθώς η Αλεξάνδρα Τσότσου δημιουργεί αποκλειστικά τα βραχιολάκια της ΜΑΧΗΣ, μίας οργάνωσης που συνεισφέρει και προωθεί την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και το ενδιαφέρον γύρω από τα αυτοάνοσα νοσήματα. Παρέχει πληροφόρηση, ηθική και ιατρική υποστήριξη με σκοπό την πρόληψη και αντιμετώπιση κάθε νοσήματος.

Για το λόγο αυτό η Έλλη Σπυροπούλου, πρόεδρος του σωματείου ΜΑΧΗ και παρουσιάστρια της εκπομπής "Θέμιδος Θέματα" στο κανάλι 9, ευχαρίστησε δημοσίως την Αλεξάνδρα Τσότσου και οι δυο από κοινού συνεχίζουν να εργάζονται σκληρά, ώστε η προσπάθεια της μη κερδοσκοπικής εταιρείας για την καταπολέμηση των αυτοάνοσων νοσημάτων αλλά και την ενημέρωση του κόσμου πάνω σ αυτά, να στεφθεί με επιτυχία.

Χειροποίητο Αντρικό Βραχιόλι Νο. 2.3 - ΜΑΧΗ (12,00 €) [Περισσότερα]Χειροποίητο Αντρικό Βραχιόλι Νο. 2.2 - ΜΑΧΗ (12,00 €) [Περισσότερα]Χειροποίητο Αντρικό Βραχιόλι Νο. 2.1 - ΜΑΧΗ (12,00 €) [Περισσότερα]Μπλούζα T-shirt - "MAXH" (20,00 €) [Περισσότερα]

Αυτή η προσπάθεια θέλει και εμάς αρωγούς. Με κάθε αγορά από τα προϊόντα που φέρουν το ειδικό σήμα "ΜΑΧΗ" βοηθάς και εσύ το έργο της ΜΑΧΗΣ, να καταπολεμήσει τα αυτοάνοσα νοσήματα και να συμμετάσχει ενεργά με τα έσοδα σε ιατρικές έρευνες και μελέτες.

Χειροποίητο Βραχιόλι Νο. 7 - ΜΑΧΗ (10,00 €) [Περισσότερα]Χειροποίητο Βραχιόλι Νο. 4 - ΜΑΧΗ (10,00 €) [Περισσότερα]Χειροποίητο Βραχιόλι Νο. 3 - ΜΑΧΗ (10,00 €) [Περισσότερα]Χειροποίητο Βραχιόλι Νο. 5 - ΜΑΧΗ (10,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα