Μετά το Πάσχα επανεκκίνηση!

Και μιλώντας για επανεκκίνηση ουσιαστικά κάνουμε λόγο για μία πιο ουσιαστική φροντίδα του εαυτού μας, αφού κατά τη διάρκεια τω διακοπών όλο και κάτι φάγαμε περισσότερο, όλο και μία κατάχρηση παραπάνω κάναμε και το καλοκαίρι είναι κοντά, αξίζει λοιπόν μία εφ όλης της ύλης επανεκκίνηση. Και τι εννοούμε με αυτό, εννοούμε να τρεφόμαστε πιο σωστά, περισσότερες σαλάτες, φρούτα και λαχανικά. Να γυμναζόμαστε λίγο περισσότερο, αυτό δεν σημαίνει

πως πρέπει να πάμε γυμναστήριο, υπάρχουν και πιο εναλλακτικοί τρόποι όπως το περπάτημα. Επίσης, αξίζει να κάνουμε και μία επανεκκίνηση της επιδερμίδας μας, να φροντίζουμε πιο επισταμένα την επιδερμίδα μας, να την καθαρίζουμε πρωί, βράδυ, να βάζουμε αντηλιακή, δεν είναι μόνο για την παραλία.

Επανεκκίνηση και στη ντουλάπα μας, τι εννοώ, ναι, έφτασε επιτέλους εκείνη η στιγμή που πρέπει να αποχωριστείτε το παντελόνι που δεν πρόκειται να ξαναφορέσετε ποτέ, τη μπλούζα που έχει κιτρινίσει, το πανωφόρι που πάλιωσε. Αδειάζουμε τη ντουλάπα μας από τα περιττά, την ελαφρύνουμε, ώστε να δούμε τι πραγματικά χρειαζόμαστε για τη νέα σεζόν που είναι ήδη εδώ. Ναι, μετά τις γιορτές η επανεκκίνηση σε πολλά επίπεδα θα μας γεμίσει αισιοδοξία, θα μας δώσει την αφορμή να φροντίσουμε λίγο παραπάνω τον εαυτό μας και να υποδεχτούμε το καλοκαίρι με ανεβασμένη διάθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα