Νέα στυλάτη σεζόν

00:16 4/2/2012 - Πηγή: Ntynomai

Μπορεί οι θερμοκρασίες ακόμα να είναι πολύ χαμηλές και το κρύο να είναι αισθητό, ωστόσο θα πρέπει να γνωρίζουμε από τώρα ποια πανωφόρια θα φορεθούν την ερχόμενη Άνοιξη.

Αφού είδαμε και παρατηρήσαμε τις επιδείξεις των μεγαλύτερων σχεδιαστών έχουμε επιλέξει αυτά που μας άρεσαν περισσότερο. Καμπαρντίνες, jean μπουφάν, δερμάτινα σε έντονα χρώματα αλλά και μεσάτα σακάκια θα είναι τα must have για την επόμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα ο οίκος Dior λάνσαρε για πρώτη φορά αυστηρά και καλοραμμένα σακάκια τα οποία μπορούν να φορεθούν από το πρωί

ως το βράδυ και ταιριάζουν με όλα. Μπορούν να φορεθούν με ένα jean το πρωί ή με ένα φόρεμα το βράδυ. Σε έντονα χρώματα όπως το ροζ και το κίτρινο δίνουν διαφορετικό στυλ στις εμφανίσεις μας.

Επιπλέον ο οίκος Burberry, μας παρουσιάζει για άλλη μια φορά τις αγαπημένες μας καπαρντίνες. Σε καφέ ή μπεζ χρώμα αποτελούν ένα διαχρονικό κομμάτι στην ντουλάπα μας και όσα χρόνια και αν περάσουν δεν θα χάσει ποτέ την αξία τους.

Από την άλλη μεριά το jean αποτελεί μια σταθερή αξία στον χώρο της μόδας. Φέτος οι σχεδιαστές μας το προτείνουν σε μία πιο ροκ εκδοχή του που όπως είναι βέβαιο θα το λατρέψουμε.

Τέλος τα δερμάτινα τζάκετ μας αρέσουν πολύ και από ότι φαίνεται έχουν κερδίσει φανατικούς οπαδούς στον χώρο της μόδας. Μην διστάσετε να επενδύσετε σε ένα biker jacket το οποίο μπορεί να μεταμορφώσει τα σύνολα σας.


Μεσάτο σακάκι (118,00 €) [Περισσότερα]
Καμπαρντίνα D&G (470,00 €) [Περισσότερα]
ASOS Sporty Parka (62,89 €) [Περισσότερα]
ASOS Collarless Quilted Jacket (7.686,00 €) [Περισσότερα]
Jean jacket (19,99 €) [Περισσότερα]
Ordina stretch-cotton biker jacket (260,00 €) [Περισσότερα]
Fevell belted satin-twill jacket (847,00 €) [Περισσότερα]
Octavia sequined biker jacket (330,00 €) [Περισσότερα]
Sandwashed-leather trench coat (1.197,40 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα