Πως φοράμε τα Graphic T-Shirts;

Είναι όλα εκείνα τα t-shirts που έχουν χαρούμενες στάμπες ή στάμπες με μηνύματα και έχουν επανέλθει πλήρως στη μόδα. Κυκλοφορούν πάρα πολλά με αστεία, όμορφα, χαρούμενα μηνύματα, με εικόνες, που μας φτιάχνουν πραγματικά τη διάθεση. Πως μπορούμε όμως να τα συνδυάσουμε;

Αρχικά με το denim παντελόνι μας και ψηλοτάκουνα πέδιλα. Μπορούμε να τα φορέσουμε στην έξοδο, σε μία βόλτα για καφέ ή για ποτό. Αν προσθέσετε και μία τσάντα που να κάνει τη διαφορά το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό.

Στη δουλειά μπορούμε να το συνδυάσουμε με ένα ωραίο υφασμάτινο παντελόνι. Με τα ανάλογα παπούτσια, δεν

είναι καθόλου απαγορευτικά για τους χώρους εργασίας, αρκεί το μήνυμα που θα περνά να μην είναι ανακόλουθο της θέσης μας.

Κατόπιν με μία midi φούστα. Είναι εξαιρετικός ο συνδυασμός φούστας με t-shirt γενικότερα. Αν θέλετε να την φορέσετε πρωί επιλέγετε φλατ παπούτσια, αν θέλετε να την φορέσετε βράδυ σαφώς ψηλοτάκουνα.

Τέλος σετάρονται απίθανα με maxi φούστες δίνοντας ένα πιο ανάλαφρο αποτέλεσμα.

Ας δούμε πως τα φορούν και διάσημες bloggers, παίρνουμε ιδέες και τις προσαρμόζουμε στο στυλ μας.

Και οι δικές μας προτάσεις:

Γυναικεία Κοντομάνικη Μπλούζα Με Στάμπα COLLEZIONE (14,90 €) [Περισσότερα]Γυναικείο κοντομάνικο t-shirt Jadea (10,43 €) [Περισσότερα]Brave Soul t-shirt (18,90 €) [Περισσότερα]Γυναικείο T-shirt με στάμπα (15,20 €) [Περισσότερα]Μπλούζες - 8514 AX T-Shirt σε φαρδιά γραμμή (26,50 €) [Περισσότερα]Γυναικεία Αμάνικη Μπλούζα "Green Girl" Syllogi (19,90 €) [Περισσότερα]FUNKY BUDDHA WMNS T SHIRT (14,37 €) [Περισσότερα]T-shirt αμάνικο με τύπωμα (17,40 €) [Περισσότερα]Top κοντό με τύπωμα (20,90 €) [Περισσότερα]Top κοντό με τύπωμα (20,90 €) [Περισσότερα]Μπλούζα με τύπωμα (20,90 €) [Περισσότερα]Τ-shirt (45,47 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα