Τα backpacks που αγαπάμε!

12:18 6/2/2018 - Πηγή: Ntynomai

Οι τσάντες αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα στοιχεία της εμφάνισής μας στα οποία εμείς οι γυναίκες συνήθως δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή. Είναι ένα από εκείνα τα αξεσουάρ που συμπληρώνουν σχεδόν κάθε μας look. Οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και για οποιαδήποτε περίσταση, μικρή ή μεγάλη, μονόχρωμη ή εκκεντρική, επίσημη ή πιο casual η τσάντα μας είναι απαραίτητη γιατί εκτός του ότι ολοκληρώνει το στυλ μας, μας είναι και απολύτως χρήσιμη.

Ναι, είναι αλήθεια, πως με τόσα και τόσα που έχουμε μάθει και θέλουμε να έχουμε μαζί μας όταν κυκλοφορούμε

έξω εμείς οι γυναίκες, δε νομίζω ότι μπορούμε να φανταστούμε την καθημερινότητά μας χωρίς τις τσάντες μας!

Οι τσάντες backpack, τα γνωστά μας σακίδια, τα τελευταία χρόνια έχουν κατακτήσει τις περισσότερες από εμάς. Ήρθαν στη μόδα και έμειναν γιατί εκτός από τάση είναι επίσης πολύ άνετες και βολικές. Οι περισσότερες έχουν μεγάλους χώρους για να παίρνουν μέσα όλα όσα θέλουμε να τις φορτώνουμε. Τα σχέδια και τα χρώματά τους είναι αμέτρητα για να ταιριάξουν με κάθε μας σύνολο και όλες τις ώρες από νωρίς το πρωί στη δουλειά μέχρι αργά στη βραδινή μας έξοδο.

Αυτό όμως που θεωρώ ότι περισσότερο από όλα μας τις έχει κάνει τόσο αγαπητές είναι που επιτέλους έπαψαν να μας πονούν οι ώμοι και τα χέρια μας. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά προσωπικά από όταν άρχισα να τις χρησιμοποιώ έχω πλέον βρεί την υγειά μου! Το βάρος του περιεχομένου μοιράζεται ανάμεσα στους ώμους και τα χέρια παραμένουν ελεύθερα και ακούραστα.

Αν εσείς, ωστόσο, δεν έχετε τιμήσει ακόμα το συγκεκριμένο στυλ τσάντας πάρτε παρακάτω μια ιδέα από το πόσες πολλές επιλογές μπορείτε να βρείτε στην αγορά για να καλύψουν κάθε γούστο…

Τσάντα πλάτης MIRROR (19,00 €) [Περισσότερα]Γυναικείο backpack TRUSSARDI (173,00 €) [Περισσότερα]Γυναικεία Τσάντα Mtng (24,00 €) [Περισσότερα]Γυναικεία τσάντα πλάτης Provocatore by FRNC (38,00 €) [Περισσότερα]Γυναικεία τσάντα πλάτης Provocatore by FRNC (35,00 €) [Περισσότερα] Γυναικεία Σακίδια Trussardi Jeans (173,00 €) [Περισσότερα]Mi-Pac Rubber Brown Leather Backpack (44,00 €) [Περισσότερα]Σακίδιο Πλάτης Love Moschino (257,00 €) [Περισσότερα]Γυναικείο σακίδιο πλάτης (29,00 €) [Περισσότερα]Γυναικειο Backpack Legato Largo (54,00 €) [Περισσότερα]Greek Handmade σακίδιο πλάτης (59,00 €) [Περισσότερα]Tommy Hilfiger Youthfull Novelty Backpack navy (129,00 €) [Περισσότερα]Armani Jeans σακίδιο πλάτης (191,00 €) [Περισσότερα]De Raggi Backpack (29,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα