Τάση F/W 2012-13: Η τσάντα πουγκί επιστρέφει!

Σίγουρα κάποτε θα ήθελες και εσύ να αποκτήσεις τη τσάντα-πουγκί της Louis Vuitton, που έβλεπες κάποια περίοδο να κυκλοφορεί σχεδόν παντού, αλλά η απαγορευτικά υψηλή τιμή της στο τέλος σε απέτρεπε από την ιδέα. Από τότε, πολλές παραλλαγές της draw string bag έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς, με το φετινό φθινόπωρο να έρχεται και πάλι στο προσκήνιο δυναμικά και με περισσότερο στυλ.

O Alexander Wang τη λανσάρει με πολλά rock studs στον πάτο της, ο οίκος Celine προτιμά μια πιο λιτή εκδοχή σε μονόχρωμη version, ενώ ο Balenciaga προτείνει το κλασσικό outline του οίκου προσαρμοσμένο με ειδικό drawstring ώστε να παίρνει τη μορφή ενός λειτουργικού πουγκιού.

Και μπορεί οι παραπάνω ιδέες να μη σου φαίνονται και τόσο budget friendly, ωστόσο στην αγορά υπάρχει πληθώρα επιλογών σε μεγάλο εύρος τιμών, για να μπορείς κι εσύ να διαλέξεις τη δική σου drawstring bag χωρίς να ξοδέψεις μια μικρή περιουσία.

Take a look πιο κάτω και δες τι επέλεξα ειδικά για σένα, ανάμεσα από τις πιο hot τσάντες που κυκλοφορούν αυτή την περίοδο στο web.

On line προτάσεις αγοράς:
ASOS Leather & Suede Drawstring Bag (63,98 €) [Περισσότερα]
Sonia By Sonia Rykiel Drawstring Duffle Bag (256,62 €) [Περισσότερα]
ASOS Pom Pom Backpack (63,98 €) [Περισσότερα]
ASOS Snake Stud Duffle Bag (45,49 €) [Περισσότερα]
April drawstring leather tote (375,00 €) [Περισσότερα]
Leather drawstring shoulder bag (310,00 €) [Περισσότερα]
Charlie embossed leather bucket bag (1.800,00 €) [Περισσότερα]
DRAWSTRING LEATHER DUFFLE BAG (105,60 €) [Περισσότερα]
**BUBBLE LEATHER CLUTCH BAG BY UNIQUE (273,32 €) [Περισσότερα]
RIBBED SPORTY LEATHER DUFFLE (93,17 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα