Τι φοράμε σε έναν γάμο;

Αυτή είναι μία από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις των γυναικών, αλλά μερικές φορές ακόμα όταν πρόκειται για θέματα στυλ, αξίζει να το εξετάσουμε με πιο μαθηματικό τρόπο, τι δεν φοράμε δηλαδή και να αποκλείσουμε κάποια απαγορευμένα τρόπον τινά ρούχα και αξεσουάρ, αν θέλουμε η εμφάνισή μας να είναι αυτή που αρμόζει και στην περίσταση αλλά κυρίως σε εμάς.

Το ξέρω πως κάθε καλοκαίρι αγοράζουμε πολλά λευκά φορέματα τα οποία και αναδεικνύουν το μαύρισμά

μας και είναι συνήθως πολύ εντυπωσιακά. Όμως τα λευκά φορέματα, όσο και να έχει σπάσει ο άγραφος νόμος, καλό είναι να μην τα φορέσουμε σε γάμο- θα θέλατε στο δικό σας να βλέπατε μία καλεσμένη με λευκό εντυπωσιακό φόρεμα; Νομίζω πως όχι-ας τα φορέσουμε σε άλλες περιστάσεις, αφήστε που δεν θέλετε νομίζω να σχολιαστείτε αρνητικά και από τους άλλους παρευρισκόμενους, γιατί είναι σίγορυο πως θα σχολιαστείτε.

Επίσης, δεν ντυνόμαστε πολύ sexy στους γάμους, sexy ντυνόμαστε άμα θέλουμε σε μία βραδινή μας έξοδο, στο μπαράκι ή στο club όχι όμως σε έναν γάμο, που ο σεβασμός που απαιτείται πρέπει να είναι μεγάλος.

Δεν ντυνόμαστε υπερβολικά, στην Ελλάδα έχουμε την τάση να φοράμε, εντυπωσιακό φόρεμα, να χτενίζουμε υπερεντυπωσιακά τα μαλλιά μας, να σετάρουμε το φόρεμα μας με υπερ εντυπωσιακά παπούτσια και κοσμήματα, πρέπει να ακολουθούμε το μέτρο.

Τέλος, υπάρχει και η αντίθετη περίπτωση, της γυναίκας που λατρεύει το casual και πηγαίνει ντυμένη σε επίσημες εκδηλώσεις υπερβολικά απλά! Όχι, το τζιν παντελόνι σου δεν είναι για γάμους, είναι για οποιαδήποτε άλλη περίσταση, κάνε την καρδιά σου πέτρα και βρες ένα ωραίο υφασμάτινο παντελόνι και τοπ για αυτή την περίπτωση! Μία μέρα είναι θα περάσει!

Μακρύ Πλισέ Φόρεμα Με Κρουαζέ Λαιμόκοψη. (85,00 €) [Περισσότερα]Μακρύ Φόρεμα (52,50 €) [Περισσότερα]Μακριά Εμπριμέ Φούστα. (89,90 €) [Περισσότερα]Μακριά Κρουαζέ Φούστα (37,50 €) [Περισσότερα]Σατέν Φόρεμα Μπλε (92,50 €) [Περισσότερα]Σατέν Φόρεμα Ροζ (92,50 €) [Περισσότερα]Σατέν Φόρεμα Με Ανοιχτή Πλάτη Πορτοκαλί (69,00 €) [Περισσότερα]Maxi Φόρεμα Με Βολάν Μπλε (92,50 €) [Περισσότερα]Φόρεμα Με Παγέτα Μπλε (97,50 €) [Περισσότερα]Έξωμο Σατέν Φόρεμα Μπλε (82,50 €) [Περισσότερα]Σατέν Φόρεμα Με Ανοιχτή Πλάτη Μπλε (69,00 €) [Περισσότερα]Σατέν Φόρεμα Με Ανοιχτή Πλάτη Ροζ (69,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα