Τι μαγιό να αγοράσω;

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα, αφού ήδη σχεδιάζουμε τις καλοκαιρινές μας αποδράσεις και οργανώνουμε τις διακοπές μας -ακόμη κι αν ο καιρός θυμίζει Φθινόπωρο.

Η αναζήτηση του μαγιό που θα μας συντροφεύσει σε αυτές τις διακοπές είναι το ζητούμενο και αξίζει να δούμε τι μαγιό μπορούμε να επιλέξουμε ώστε και να μας κολακεύει και να κρύβει τις ατέλειες που μπορεί να έχουμε.

Το ξέρω πως τα στράπλες μαγιό είναι απίθανα, το ξέρω πως συμβάλλουν στο πιο άρτιο μαύρισμά μας, όμως δεν ταιριάζουν στις γυναίκες που έχουν πολύ μεγάλο στήθος και χρειάζονται μαγιό με ενίσχυση.

Αν έχετε κοιλίτσα –ειδικά μετά από γέννα- ένα ψηλόμεσο μπικίνι θα είναι το ιδανικό για εσάς. Αφήστε που είναι και ρετρό και δείχνει και πολύ chic.

Τα τριγωνικά μαγιό είναι ιδανικά για τις γυναίκες με μικρό στήθος και πιο ιδανικές αναλογίες, καθώς είναι και πιο μικροσκοπικά.

Αν το πρόβλημα εντοπίζεται στους γλουτούς τότε υπάρχουν εξαιρετικά μαγιό που θυμίζουν μίνι φούστα για την περίπτωση σας.

Ευτυχώς πια κυκλοφορούν απίθανα μαγιό και για μεγάλα μεγέθη.

Το μυστικό όμως για όλα τα μαγιό είναι ένα: να τα αγοράσουμε στο σωστό μέγεθος. Να στρώνουν απόλυτα πάνω στο σώμα μας. Να μην μας πιέζουν ούτε να είναι έστω και λίγο μεγαλύτερα.

Και μην ξεχνάτε, μόδα δεν είναι οι τάσεις αλλά αυτό που μας ταιριάζει!

Μαγιό Μπικίνι (38,80 €) [Περισσότερα]Μαγιό Μπικίνι (24,00 €) [Περισσότερα]Bralette Sythonia (32,90 €) [Περισσότερα]Μαγιό μπικίνι πολύχρωμο (29,00 €) [Περισσότερα]Γυναικείο μαγιό bottom (24,90 €) [Περισσότερα]Push Up Μαγιό (44,00 €) [Περισσότερα]Slip Rio Bikini Rock Wave (12,90 €) [Περισσότερα]Μαγιό ολόσωμο με φερμουάρ (24,95 €) [Περισσότερα]Γυναικείο μαγιό ολόσωμο μπλε floral (34,65 €) [Περισσότερα]MUNCHEN ολόσωμο μαγιό κρουαζέ της Zizzi (79,95 €) [Περισσότερα]Colorblock Tankini-μωβ μπλε (32,90 €) [Περισσότερα]Ολόσωμο μαγιό (65,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Ntynomai